پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۹ فروردین ۱۳۹۱، ۱۲:۲۷

شناور مدرن مسافرى "وفا 2" به آب انداخته شد

شناور مدرن مسافرى "وفا 2" به آب انداخته شد

قشم - خبرگزاری مهر: شناور مدرن و ایمن مسافرى "وفا 2" با سرمایه 25 میلیارد ریالى بخش خصوصى با هدف ارائه خدمات ایمن مسافرى در مسیر دریایى قشم به بندرعباس به آب انداخته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شناور "وفا 2 " روز صبح چهارشنبه با حضور مهندس اسفندیار حیدرى پور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و جمعى از مدیران این سازمان و همچنین رئیس اداره بنادر و دریانوردى قشم به آب انداخته شد.

شناور "وفا 2 " با حداکثر ظرفیت 135 مسافر ،مسیر دریایى قشم به بندرعباس را طى 40 دقیقه و در شرایط کاملا ایمن طى خواهد کرد.

شناور یاد شده از امکاناتى نظیر سیستم ناوبرى هوشمند، صندلى هاى راحت، سیستم خنک کننده، تلویزیون، آب سردکن و دیگر امکانات مورد نیاز سفرهاى دریایى کوتاه مدت برخوردار است.

تا پیش از به آب انداختن این شناور، حمل و نقل دریایى در مسیر جزیره قشم به بندرعباس و بالعکس به ویژه طى ایام تعطیلات نوروزى با 38 شناور شامل 20 شناور تندرو، چهار کشتى و 14 فروند لنج با ظرفیت 5 هزار و 726 مسافر و از طریق چهار اسکله مجاز شهید ذاکرى و بهمن قشم و نیز شهید باهنر و شهید حقانى بندرعباس انجام شده است.

فعالیت این شناور با هدف افزایش سیستم حمل و نقل مدرن مسافرى در مسیر دریایى قشم به بندرعباس پس از جلوگیرى از فعالیت اتوبوس هاى دریایى قدیمى از ناوگان حمل و نقل دریایى مسیر جزیره قشم به بندر عباس در بهمن ماه سال 90، نشان از آمادگى سازمان منطقه آزاد قشم از سرمایه گذارى بومیان این جزیره در نوسازى ناوگان دریایى دارد. 

کد خبر 1565189

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha