پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ بهمن ۱۳۸۳، ۱۶:۴۹

روزنامه تشرين درمطلبي تحت عنوان "انقلاب اسلامي ، دستاوردها و چالش ها":

پيروزي ملت ايران يك هديه بزرگ به ملت هاي منطقه بود/ انقلاب اسلامي قدرت جديدي براي مسلمانان است/ اعراب بايد با انقلاب اسلامي در مقابل استكبارجهاني همبستگي نشان دهند

روزنامه تشرين سوريه در مطلبي تحت عنوان " انقلاب اسلامي، دستاوردها وچالش ها" نوشت: انقلاب اسلامي ايران يك قدرت جديد و قابل اتكا براي اعراب و مسلمانان است و اعراب بايد همبستگي كاملي با اين انقلاب در مواجهه با قدرتهاي طاغوت جهاني وصهيونيسم و اسرائيل داشته باشند.

به گزارش خبرگزاري مهر روزنامه تشرين سوريه در اين مطلب نوشت :اين روزها ملت دوست ايران سرگرم جشن هاي بيست و ششمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي هستند انقلابي كه نظام شاهنشاهي را سرنگون كرد كه يكي از خطرناك ترين و ظالمانه ترين امپراطوري ها و وابسته ترين به آمريكا و صهيونيسم جهاني و اسرائيل بود.

اين روزنامه افزود : وقتي آنچه در فوريه 1979 (بهمن 1357) روي داد را بازبيني كنيم ، تصاوير ميليون ها ايراني به ذهن ما خطور مي كند كه به خيابان هاي تهران و شهرهاي ديگر ايران ريختند تا تبعيت و ولايتمداري مطلق خود را به رهبر و و الهام بخش خود امام خميني " ره"  نشان دهند و براي فداكاري در راه ريشه كن كردن امپراطوري كه عليه ارزش هاي ملت ايران و آرمان هاي مشروع آنها در دستيابي به آزادي و برابري و بازگشت به اصول اسلام وتمدن اصيل عالي آن به ظلم و دشمني و خصومت برخاسته بود،‌ اعلام آمادگي كردند.

روزنامه تشرين در بيان علت پيروزي انقلاب اسلامي نوشت : انقلاب اسلامي ايران پيروز شد، چون به اراده پولاتين يك ملت اتكا داشت ملتي كه شامل تمام طبقات جامعه ايران و طيف ها و اقشار آن بود، انقلاب با اتكاي به اراده آهنين اين ملت از يك سو وبه لطف حكمت و رهبري امام خميني كه به ساده زيستي و زهد و ايمان قوي و شجاعت بالا درمقابله با نيروهاي طاغوت بود، از سوي ديگر متكي بود نكته ديگرپيوستن نيروهاي مسلح به ديگر اقشار ملت ايران و مخالفت ارتش ايران با دستورات فرماندهانشان براي سركوب مردم قيام كننده بود.

به گزارش مهر، تشرين تصريح كرد:  پيروزي ملت ايران يك هديه بسيار بزرگ به ملت هاي منطقه و ضربه كشنده و كوبنده به قدرتهاي استكبار جهاني بود كه هرگز چنين روز سرنوشت سازي را در تاريخ معاصر ايران درذهن خود تصور نكرده بودند.

روزنامه تشرين با اشاره به عظمت انقلاب اسلامي ايران نوشت : صدها كارشناس و ديپملمات وتحليلگر استرات‍ژيك و هزاران نويسنده وروزنامه نگار اسباب وعوامل پيروزي انقلاب اسلامي ايران را بررسي كردند و همچنان صدها مقاله و تحقيق و تاليف و پژوهش به رغم گذشت بيش از يك ربع قرن از اين حادثه عظيم منتشر مي شود حادثه اي كه يك پيروزي آشكار و حمايت عالي از مستضعفان زمين بود كه حافظ اسد رهبر فقيد سوريه آن را قدرت بزرگ براي همه اعراب و مسلمانان توصيف كرده بود.

به نوشته اين روزنامه ، انقلاب اسلامي از همان آغاز روزهاي اول حيات خود با رشته توطئه ها و حملات خصمانه روبرو شد كه در راس همه آنها جنگ ظالمانه اي بود كه ر‍ژيم صدام بر ضد جمهوري اسلامي ايران با تحريك و حمايت آشكار وعلني و مستقيم آمريكا و قدرت هاي همسو در ركابش شعله ور كرد به رغم اين جنگ ظالمانه انقلاب سرنگون نشد و ظلم و استكبار و سلاح هاي پيشرفته و شيوه هاي مزورانه و گمراه كننده آنها و جنگ رواني و تجهيزات متعدد آنها پيروز نشد.

به گزارش مهر، روزنامه تشرين خاطر نشان كرد:  انقلاب اسلامي ايران يك قدرت مضاعف و جديد براي اعراب و مسلمانان است و اعراب بايد همبستگي كاملي با اين انقلاب در مواجهه با قدرتهاي طاغوت جهاني وصهيونيسم و اسرائيل داشته باشند.

اين روزنامه تاكيد كرد: انقلاب اسلامي ايران يكي از ظالمانه ترين امپراطوري هاي منطقه وجهان را سرنگون كرد و از ملت مبارز فلسطيني در مبارزه براي آزادي و بازپس گيري حقوق ملي مشروعش و در راس آن حق بازگشت و تشكيل دولت مستقل فلسطين در سرزمين خود حمايت كرد و پايه هاي استكبار جهاني را به لرزه درآورد و رعب و وحشت را به قلب هاي صهيونيست ها و اسرائيلي وارد كرد اسرائيلي كه اعتقاد داشت رژيم شاه تا ابد دوام خواهد داشت و يك بازوي حمايتي براي صهيونيسم در منطقه خواهد ماند و خصومت ودشمني و برخورد را ميان ايراني ها و برادران عربشان تحريك خواهد كرد.

به نوشته اين روزنامه سوري ، انقلاب اسلامي ايران اصالت و اصول والا و قدرت ارزش ها و راستي اهدافش را اثبات كرد و هرگز در مقابل تهديدهاي متوالي و چالشها و اشكال مختلف محاصره تسليم و يا سرسازش فرود نياورد و به مسير سازندگي و توسعه اقتصادي و اجتماعي و علمي و فرهنگي خود ادامه داده است و امكانات ايران را در زمينه هاي مختلف پيشرفته و تجهيز كرده است ، ارگان ها و سازمان ها را تحكيم كرد و ثابت كرد اسلام هرگز با دمكراسي منافاتي ندارد و ادبيات و هنر و اختراع ونوآوري محيط مناسبي در چارچوب انقلاب و گرايش هاي توسعه مدارانه وانساني و معنوي همه جانبه مي يابد.

به گزارش مهر، روزنامه تشريه نوشت : سوريه همچنان با ايران دوست در مقابل همه تهديدهايي كه تحت بهانه هاي مختلف عليه اين كشور مي شود خواهد ايستاد و اطمينان دارد جمهوري اسلامي ايران به روند توسعه و آباداني خود و افزايش توانمندي ها و مقابله با توطئه ها و تهديدها و فشارها وحتي تجاوزات نظامي مستقيم ادامه خواهد داد انقلاب اسلامي ايران بيانگر اراده ملت آزاد واصيل ايران و تمدن درخشان و چندين هزار سالانه آنها است.

و در پايان مطلب روزنامه تشرين آمده است : انشاء الله كه هر سال شاهد پيشرفت و شكوفايي و رفاه و ايستادگي وقدرت روز افزون ملت ايران باشيم .

   

کد خبر 156621

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha