پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ فروردین ۱۳۹۱، ۱۲:۳۵

30 نفر در یک پارتی شبانه در نوشهر دستگیر شدند

30 نفر در یک پارتی شبانه در نوشهر دستگیر شدند

نوشهر - خبرگزاری مهر: 30 نفر در یک پارتی شبانه در نوشهر توسط نیروهای بسیج و انتظامی دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، 17 دختر و 13 پسر که در یکی از باغ ویلاهای اطراف شهر نوشهر، پارتی شبانه‌ای را برپا کرده بودند توسط نیروهای بسیج و انتظامی نوشهر دستگیر شدند.

در این عملیات مقادیر زیادی مشروبات الکلی، قرص اکستازی و مواد مخدر از نوع شیشه کشف و ضبط شد.

گزارشها حکایت از آن دارد این افراد پس از انتشار یک دعوت ‌نامه در فضای فیس‌بوک، در این پارتی شبانه حضور یافتند و اکثریت افراد دستگیر شده از طبقه مرفه و تحصیلکرده جامعه هستند که خارج از مازندران برنامه‌ریزی این پارتی را دیده بودند.

در میان افراد دستگیر شده در پارتی شبانه نوشهر، دو دختر با آی‌ دی کارت سوئدی دیده می‌شود.

در عملیات دستگیری افراد شرکت ‌کننده در پارتی شبانه، 22 خودروی گران ‌قیمت توقیف شد و دستگیرشدگان تحویل مقامات قضایی و در بازداشت بسر می‌ برند.

باغ ویلای هشت هزار متری محل پارتی شبانه، متعلق به یکی از واردکنندگان بزرگ خودروهای خارجی است.

کد خبر 1566317

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha