پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ فروردین ۱۳۹۱، ۱۱:۴۴

تمرینات تیم ملی جودو در تاشکند آغاز شد/ افزایش همکاری با ازبک‌ها

تمرینات تیم ملی جودو در تاشکند آغاز شد/ افزایش همکاری با ازبک‌ها

تیم ملی جودو کشورمان که بامداد جمعه راهی ازبکستان شده بود تمرینات خود را از صبح شنبه در این شهر آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی جودوی کشورمان که آماده حضور در مسابقات قهرمانی آسیا می‌شود در اولین جلسه تمرین خود در تاشکند به همراه تیم‌های ملی جوانان و بزرگسالان این کشور به تمرین پرداخت.

ملی‌پوشان جودوی کشورمان پس از ورود به تاشکند عصر جمعه را به استراحت پرداخته و از شنبه صبح و عصر تمرینات خود را آغاز کرد. در این تمرینات چهره‌های سرشناس ازبکستان غیبت داشتند و قرار است از تمرینات امروز عصر نفراتی چون "سوبیروف" و "تنگریف" نیز  در مراحل آماده سازی تیم ملی کشورمان حضور پیدا کنند.

براساس برنامه جودوکاران کشورمان امروز تنها یک جلسه تمرین خواهند داشت و از صبح دوشنبه تا جمعه روزانه دو جلسه تمرین سنگین و فشرده انجام خواهند داد.

در حاشیه این سفر، آرش میراسماعیلی سرپرست نایب رئیسی فدراسیون جودو ساعاتی با رئیس فدراسیون این کشور دیدار و در مورد افزایش روابط بین دو فدراسیون گفتگو کرد. در جریان این جلسه، دکتر رستگار نیز با "باغداساروف" به صورت تلفنی گفتگو کرد و قرار شد جلسه‌ای در جریان مسابقات قهرمانی آسیا بین دو نفر برگزار و در مورد راهکارهای همکاری توافقنامه‌ای منعقد شود.

در این جلسه باغداساروف با ابراز خرسندی از حضور دو عضو سابق تیم ملی در راس فدراسیون جودو کشورمان و با تبریک این مسئولیت به میراسماعیلی و رستگار از پیشنهاد همکاری بین دو کشور استقبال کرد.

قابل ذکر است تیم ملی جودو کشورمان آماده حضور در مسابقات قهرمانی آسیا می‌شود. این مسابقات 8 تا 10 اردیبهشت‌ماه در تاشکند برگزار خواهد شد.

کد خبر 1566537

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha