پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ فروردین ۱۳۹۱، ۱۶:۲۳

سید صادق رضایی:

ناشران ایرانی به انتشار آثار تالیفی برای کودکان و نوجوانان بیشتر توجه کنند

ناشران ایرانی به انتشار آثار تالیفی برای کودکان و نوجوانان بیشتر توجه کنند

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خواستار توجه بیش از پیش ناشران به انتشار آثار تالیفی در حوزه کودک و نوجوان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید صادق رضایی صبح امروز 14 فروردین و در نخستین روز آغاز فعالیت‌های کانون با اشاره به نیازهای روز نوجوانان ایرانی و افزایش قابلیت‌های زندگی معنوی و مهدوی آنان اظهار کرد: منظور من از قابلیت زندگی مهدوی و معنوی شعار دادن و تبلیغات نیست و به نظر او خواندن رمان و تربیت نوجوانانی شجاع، منتقد، انتقادپذیر، معتدل، قانون‌مند و منظم بخشی از همین قابلیت‌هاست.

رضایی در ادامه بر اهمیت نهاد خانواده تاکید کرد و گفت: هیچ نهادی در مقام اهمیت به نهاد خانواده نمی‌رسد و برخی از کشورهای غربی تلاش کردند که این نهاد را به سوی فروپاشی ببرند، اما در نهایت خود به این نتیجه رسیدند که برای خانواده جایگزینی نمی‌توان پیدا کرد.

او در همین زمینه خاطرنشان کرد که بخشی از فعالیت‌های کانون می‌تواند به سمت تحکیم بنیان خانواده به عنوان یکی از قابلیت‌های زندگی معنوی سوق پیدا کند.

مدیرعامل کانون با اشاره به این که توجه به نیازهای نوجوانان در کانون، زمانی تحقق پیدا می‌کند که بتوانیم اعضایی پایدار در مراکز داشته باشیم، افزود: علاوه بر بحث رمان و نمایشنامه باید از طریق فعالیت‌هایی مانند تولید فیلم و انیمیشن، فعالیت‌های گروهی و اردویی، بحث آزاد، نمایش خلاق و جشنواره فیلم کودکان برای کودکان به این نیازهای نوجوانان دختر و پسر توجهی جدی نشان دهیم.

رضایی در عین حال گفت که توجه به تالیف و تولید آثار ایرانی در عرصه رمان به معنی نادیده گرفتن ترجمه آثار فاخر خارجی نیست و کانون براین مهم هم تاکید خواهد داشت، اما تجربه نشان داده است که هر قدر ما از سقف 20 درصدی آثار ترجمه‌ای پایین‌تر آمده‌، به همان میزان بر تعداد آثار تالیفی ما افزوده شده است.

وی از ناشرانی که بخش عمده‌ای از آثار آنان ترجمه‌ای است، خواست که تالیف کتاب برای کودکان و نوجوانان ایرانی را مطابق با نیازهای روز آنان مورد توجه بیشتری قرار دهند.

رضایی در ادامه با بیان این که فصل بهار فصل تعادل طبیعت است زمانی که هوا نه سرد است و نه گرم یادآور شد که کانون می‌تواند این تعادل را در رفتار و کردار کارکنان و اعضا و فعالیت‌های خود به منصه ظهور برساند و چهار فصل بهاری داشته باشد.

وی در همین حال بخشی از سخنان خود را به اهمیت آیین‌های نوروزی ایرانیان اختصاص داد و گفت: باید قدردان نیاکانی باشیم که این آیین‌های نوروزی را برای ما بر جای گذاشته‌اند و اصالت انسانی و الهی آن، باعث جهانی شدن این آیین‌ها شده است.

مدیرعامل کانون تاکید کرد که اگر این آیین‌ها را نداشتیم از وجود یک اثر بزرگ فرهنگی و هنری در زندگی خود محروم می‌شدیم نوروز و آیین‌های آن و داشته‌های ناب فرهنگی ایرانیان همواره مورد تایید بزرگان دین بوده است چرا که پاکیزگی و نظافت، محبت، دوستی، برقراری ارتباط با اقوام و دوستان و آشنایان و قدردانی از بزرگان، والدین و کسانی که در زندگی ما نقش داشته‌اند در این آیین‌ها ظهور و بروز دارد.

وی در پایان با اشاره به این که برنامه های خوبی توسط کانون در سال گذشته اجرا شد، خواستاراستمرار و گسترش این فعالیت‌ها شد.

کد خبر 1567291

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha