پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ فروردین ۱۳۹۱، ۲۱:۵۶

هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا/

پیروزی ارزشمند سپاهان برابر لخویا/ زردپوشان صدرنشینی را حفظ کردند

پیروزی ارزشمند سپاهان برابر لخویا/ زردپوشان صدرنشینی را حفظ کردند

تیم فوتبال سپاهان ایران با پیروزی برابر لخویا قطر در هفته سوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا صدر جدول گروه C این رقابتها را حفظ کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه دیدارهای روز نخست از هفته سوم رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 20 امشب و از گروه C این مسابقات تیم‌های سپاهان ایران و لخویا قطر برابر همدیگر به میدان رفتند که این بازی با برتری 2 بر یک نماینده کشورمان به پایان رسید.

در این مسابقه که با قضاوت سوکا از ژاپن در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شد، سیدجلال حسینی (10) و سزار(89) برای سپاهان ایران و علی حسین عفیف(55) برای تیم لخویا گل زدند.

برای تیم سپاهان در این مسابقه رحمان احمدی، سیدجلال حسینی، محسن بنگر، هاشم بیگ‌زاده، امید ابراهیمی، حسن جعفری، محرم نویدکیا، مهدی کریمیان(78- سوکای)، فابیو جانواریو، برونو سزار و سیدمهدی سیدصالحی(67- احمد جمشیدیان) به میدان رفتند.

با این پیروزی تیم سپاهان ایران با 7 امتیاز صدرنشین جدول رده‌بندی گروه C این مسابقات باقی‌ماند و لخویا قطر با 3 امتیاز و تفاضل گل کمتر نسبت به تیم النصر امارات در جایگاه سوم ایستاد.

در دیگر دیدار این گروه تیم‌های النصر امارات و الاهلی عربستان از ساعت 20:30 امشب در ورزشگاه آل مکتوم دبی برابر همدیگر به میدان رفته‌اند.

کد خبر 1568300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha