پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ فروردین ۱۳۹۱، ۸:۰۱

زمان برپایی دومین نمایشگاه چاپ دیجیتال مشخص شد

زمان برپایی دومین نمایشگاه چاپ دیجیتال مشخص شد

رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه چاپ دیجیتال و نشر رومیزی از برگزاری دومین دوره آن در بازه زمانی 30 خرداد تا 2 تیر امسال در تهران خبر داد.

جلال ذکایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر گفت: ثبت نام از شرکت‌ها و واحدهای متقاضی حضور در نمایشگاه از شنبه هفته آینده 19 فروردین به صورت اینترنتی و در سایت نمایشگاه آغاز می‌شود.

به گفته رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه چاپ دیجیتال و نشر رومیزی، سایت ثبت نام این نمایشگاه تا 20 خرداد باز است و در صورت نیاز مهلت یادشده تمدید می‌شود.

وی با بیان اینکه در دوره نخست نمایشگاه و به دلیل تجربه نخست آن، برخی شرکت‌ها با تردید در آن حضور یافتند، ابراز امیدواری کرد استقبال قابل قبولی از دوره دوم نمایشگاه چاپ دیجیتال و نشر رومیزی صورت گیرد.

ذکایی با اشاره به در پیش بودن نمایشگاه دروپا (13 تا 26 اردیبهشت) و لزوم برنامه‌ریزی برای حضور چاپخانه‌داران ایرانی در دوسلدورف آلمان برای حضور در این نمایشگاه، زمان دومین نمایشگاه چاپ دیجیتال و نشر رومیزی را مناسب توصیف و اعلام کرد: دومین دوره این نمایشگاه از 30 خرداد تا 2 تیر امسال در محل هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

 رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه چاپ دیجیتال و نشر رومیزی تاکید کرد: تفاوت چندانی میان بخش‌های پیش بینی شده برای نمایشگاه امسال و سال قبل وجود ندارد. ضمن آنکه با هماهنگی با انجمن چاپ دیجیتال، امسال هم نشست‌های تخصصی در این زمینه برگزار خواهد شد.

وی ضمن اشاره به افزایش قابل توجه هزینه‌های مربوط به تبلیغات و اجاره فضاهای نمایشگاهی، در عین حال از ثابت ماندن بهای اجاره غرفه در دومین دوره این نمایشگاه خبر داد.

اولین دوره نمایشگاه با حضور 43 شرکت فعال داخلی و خارجی حوزه چاپ دیجیتال از 26 تا 29 خرداد 90 در هتل المپیک تهران برگزار شد. نمایندگانی از کمپانی‌های خارجی مانند زیراکس (آمریکا)، توتالیا (فرانسه، جمهوری چک، سوئیس و چین)، بهامین پویا (ژاپن)، متسا، پاپیروس و سوپر واید پرشیا در چهار بخش دستگاه‌های نشر رومیزی، دستگاه‌های چاپ لارج فرمت (فضای باز)، مواد اولیه و مواد مصرفی چاپ دیجیتال و سمینارهای آموزشی در دوره قبلی این نمایشگاه به عرضه تازه‌ترین محصولات خود در حوزه چاپ دیجتال پرداختند.

کد خبر 1568343

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha