پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ فروردین ۱۳۹۱، ۱۳:۰۵

علیشیری در گفتگو با مهر:

تمام پروژه‌های اقتصادی برای سرمایه‌گذاران سودآور است

تمام پروژه‌های اقتصادی برای سرمایه‌گذاران سودآور است

رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران اعطای مشوقها به فعالان اقتصادی را در جهت حمایت از آنها از اقدامات دولت ذکر کرد و گفت: تمام پروژه‌های اقتصادی برای سرمایه‌گذاران سودآور است.

بهروز علیشیری در گفتگو با مهر تمام بخشهای اقتصادی کشور را برای سرمایه گذاران خارجی جذاب دانست و گفت: باید بر روی تمام پروژه های اقتصادی برای جذب سرمایه های خارجی کار کرد.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه برخی بخشهای اقتصادی از سودآوری کمتری نسبت به پروژه هایی مانند نفت برخوردار هستند، تصریح کرد: به هر صورت تمام بخشها برای سرمایه گذاران خارجی سودآوری دارند.

وی با اشاره به اینکه دولت باید به سرمایه گذاران خارجی اطمینان بدهد، عنوان کرد: این اطمینان بخشی از طریق علامت دهی مناسب اقتصادی می تواند صورت گیرد .

رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران اجرای طرحهای اقتصادی مانند هدفمندی یارانه ها که بر بخش خصوصی کشور تاثیر می گذارد را یکی از این علامتها ذکر کرد.

وی تصریح کرد: دولت در بخشهایی از اقتصاد که سودآوری کمتری برای سرمایه گذاران خارجی و بخش خصوصی دارد و در نتیجه کمتر منجر به جذب سرمایه گذاران خارجی می شود، ورود پیدا می کند.

علیشیری تاکید کرد: برای تامین مالی پروژه ها باید از سرمایه های بخش خصوصی و سرمایه گذاران خارجی استفاده کرد و تمام پروژه هایی که زمانی تامین مالی آنها را دولت برعهده داشت، هم اکنون باید توسط این دو بخش انجام شود.

معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه باید 80 درصد اقتصاد به دست فعالان بخش خصوصی سپرده شود، گفت: این امر نیازمند تغییر مقررات و نگرشهاست که اجرای هدفمندی یارانه ها یکی از این علامتها بود. وی خاطر نشان کرد: دولت در این مقطع از فعالان اقتصادی کشور از طریق اعطای مشوقها حمایت می کند.

کد خبر 1569737

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha