پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ فروردین ۱۳۹۱، ۱۰:۴۲

رقابت "یه حبه قند" در جشنواره گرانادا

رقابت "یه حبه قند" در جشنواره گرانادا

فیلم سینمایی "یه حبه قند" به کارگردانی سیدرضا میرکریمی در بخش مسابقه جشنواره گرانادا روی پرده می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، این جشنواره در واقع فرصتی برای ملاقات فیلمسازان جوان از سه قاره آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین فراهم می کند.

جوایز این جشنواره عبارتند از الحمرا طلایی: جایزه برای بهترین فیلم بلند 10000 یورو و جایزه 5000 یورویی برای تهیه کننده و 5000 یورو برای توزیع کننده اسپانیایی الحمراء نقره‌ای: جایزه بهترین کارگردانی فیلم بلند 5000 یورو و جایزه 5000 یورویی الحمراء برنز: جایزه ویژه هیئت داوری جایزه تماشاگران: جایزه بهترین فیلم.

این جشنواره از 21 تا 27 خرداد ماه امسال در شهر گرانادای اسپانیا برگزار می‌شود.

فیلم سینمایی "یه حبه قند" با بازی نگار جواهریان، سعید پورصمیمی، رضا کیانیان، فرهاد اصلانی، هدایت هاشمی و... داستان خانواده ای است که برای ازدواج یکی از اعضا کنار هم جمع می شوند اما حادثه ای شادی آنها را ناتمام می گذارد.

این فیلم، پارسال حضور موفق داخلی و خارجی را تجربه کرد و در جدول فروش سینمای ایران، در دسته آثار میلیاردی قرار گرفت. امسال هم "یه حبه قند" پس از نمایش در جشنواره فیلم سیاتل، به جشنواره فیلم گرانادا می رود. این فیلم محصول سازمان توسعه سینمایی سوره است.

سیدرضا میرکریمی فیلم‌های سینمایی "کودک و سرباز"، "زیر نور ماه"، "اینجا چراغی روشن است"، "خیلی دور، خیلی نزدیک" و "به همین سادگی" را در کارنامه دارد.
 

کد خبر 1570206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha