پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ فروردین ۱۳۹۱، ۱۱:۳۹

شیخ بهایی در گفتگو با مهر:

جهاد علمی سرلوحه فعالیت جوانان قرار گیرد

جهاد علمی سرلوحه فعالیت جوانان قرار گیرد

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: جوانان با ورود پررنگ در عرصه جهاد علمی و کسب موفقیت های علمی دشمنان را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام بگذارند.

ابراهیم شیخ بهایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به موفقیت های دانشمندان ایرانی در زمینه دستیابی به چرخه سوخت هسته ای اظهار داشت: امروزه شاهد پیشرفت های خوبی در زمینه علم و دانش در کشورمان هستیم که باعث مباهات ایران اسلامی است.

شیخ بهایی با بیان اینکه دشمنان امروز با اعمال تحریم ها قصد دارند کشور و ملت ایران را تحت فشار قرار دهند افزود: جوانان غیور ایرانی باید با ورود به عرصه های علم و صنعت و جهاد علمی دشمنان را در این جنگ شکست داده و به قله های عزت و افتخار دست یابند.

وی گفت: جهاد علمی یکی از عرصه هایی است که می توان با تلاش و سعی و کسب موفقیت های عظیم دشمنان را بیش از پیش مایوس کرد و بر عزت و افتخار ایران اسلامی افزود.

این مسئول دانشمندان هسته ای را سرمایه های مملکت دانست و تصریح کرد: جوانان این مرز و بوم با پشتوانه الهی و تکیه بر علم، اندیشه و اراده خود توانستند به چرخه سوخت هسته ای دست یابند و در برابر توطئه های دشمنان ایستادگی کردند.

کد خبر 1572197

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha