به گزارش خبرنگار مهر، علی جاوید پور ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در محل سازمان دامپزشکی شهرستان سمنان با اعلام اینکه چهار هزار و 298 بازدید از مراکز تولیدی فرآورده های دامی در سالجاری انجام شده است، افزود: همچنین در همین مدت جاری، 67 هزار و 872 کلیوگرم انواع فرآورده خام دامی کشف و ضبط شد.
وی ادامه داد: این مقدار فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف انسانی و غیرمجاز بود که به سرعت از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی افزود: این شبکه با پیش بینی تمامی نیروها و امکانات خود با هرگونه تولید، توزیع و عرضه غیرمجاز و بدون نظارت دام و طیور و فرآورده های خام دامی برخورد و با متخلفان مطابق قانون رفتار خواهد کرد.
وی در پایان از شهروندان سمنانی خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف عرضه فرآورده های خام دامی مراتب را با شماره تلفن های 3321071 و3323071 واحد نظارت بر بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سمنان اطلاع دهند.
نظر شما