پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ فروردین ۱۳۹۱، ۱۶:۵۹

سلگی در گفتگو با مهر:

افزایش تولیدات ملی باید در راس کار مسئولان قرار گیرد

افزایش تولیدات ملی باید در راس کار مسئولان قرار گیرد

اصفهان– خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان اردستان با اشاره به اهمیت توجه به شعار سال 1391 گفت: مسئولان در سراسر کشور باید توجه به تولیدات ملی را در راس کار خود قرار داده و برای آن برنامه‌ریزی‌های مناسب را انجام دهند.

روح الله سلگی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت توجه به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری اصفهان اظهار داشت: توجه به اظهارات مقام معظم رهبری بر همه مسئولان واجب است بنابراین باید در هفته‌های آینده زمینه‌های افزایش تولیدات ملی را فراهم کنیم.

وی اظهار داشت: امروز استقلال جمهوری اسلامی در حوزه های مختلف بیش از پیش تثبیت شده و در جهان بیش از گذشته می‌درخشد.

فرماندار شهرستان اردستان با بیان اینکه تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی شعار اصلی فعالیت‌های سال جدید به شمار می‌رود، تصریح کرد امروز با وجود همه فشارها و تهدیدهایی که علیه نظام جمهوری اسلامی است ایران به عنوان تکیه گاه امت اسلام و سمبل اقتدار ملت های آزاده جهان مطرح است.

وی بیان داشت: مسئولان و مردم نباید اجازه دهند که دشمنان ایران را تحت فشار قرار دهند و با حمایت از تولیدات ملی، تحریم‌های دشمنان را می‌شکنند، کشورهای غربی به بهانه های مختلف به دلیل استقلال ملت و مسئولین ایران، جمهوری اسلامی را تحت فشار و تحریم قرار می دهند و این وظیفه ماست که این تحریم‌ها را خنثی کنیم.

کد خبر 1572613

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha