پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ فروردین ۱۳۹۱، ۱۹:۵۶

گنجی خبر داد:

کمیته عملیاتی شعار امسال در دانشگاه محقق اردبیلی تشکیل شد

کمیته عملیاتی شعار امسال در دانشگاه محقق اردبیلی تشکیل شد

اردبیل – خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از تشکیل کمیته ای به منظور عملیاتی کردن پیام مقام معظم رهبری در نوروز 91 مبنی بر تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود گنجی عصر دوشنبه در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه محقق اردبیلی افزود: این کمیته مرکب از اعضای هیئت علمی و کارکنان تشکیل شده و طی نشستهایی با مراکز صنعتی راهکارهای تقویت تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی و توسعه اشتغال بررسی خواهد شد.

وی با بیان اینکه پایه تفکر و ایده تولید ملی، همان توسعه تفکر تبدیل علم به ثروت است، اضافه کرد: در این راستا اعضای هیئت علمی دانشگاه، بیش از پیش در زمینه کاربردی کردن پژوهشها و هدایت تحقیقات و پایان نامه ها به سمت پژوهشهای کاربردی تلاش خواهند کرد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی همچنین از اجرایی شدن آیین نامه جدید استخدامی و تشکیل اداره رفاه به صورت مستقل برای برنامه ریزی در راستای رفاه کارکنان خبر داد.

وی با بیان اینکه سال 90 برای دانشگاه محقق اردبیلی سال پربرکتی بود، یادآور شد: در سال گذشته برای اولین بار نام دانشگاه محقق اردبیلی در لیست دانشگاههای برتر جهان قرار گرفت که موفقیت چشمگیری بود.

گنجی افزایش اعتبارات عمرانی، توسعه فضای فیزیکی، افزایش بی سابقه رشته های تحصیلات تکمیلی بویژه در مقطع دکتری و... را از دیگر موفقیتها و پیشرفتهای این دانشگاه در سال گذشته برشمرد.

دومین نشریه تخصصی دانشگاه محقق اردبیلی مجوز گرفت

در حاشیه این مراسم معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز از اخذ مجوز انتشار دومین مجله علمی دانشگاه با عنوان روانشناسی مدرسه با اعتبار علمی ـ پژوهشی خبر داد.

رزمجو تصریح کرد: این مجله با صاحب امتیازی دانشگاه محقق اردبیلی و سردبیری دکتر محمد نریمانی استاد گروه روانشناسی دانشکده علوم انسانی این دانشگاه منتشر خواهد شد.

وی با بیان اینکه اعتبار علمی ـ پژوهشی این مجله در کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تصویب رسیده است، عنوان کرد: در آینده ای نزدیک، چندین مجله علمی ـ پژوهشی دیگر در این دانشگاه منتشر خواهد شد.

کد خبر 1572794

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha