به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: حدود ۲۲۰ هزار استفتاء از مرحوم آیت الله العظمی فاضل وجود دارد که از طریق ایمیل و سایت به دست ما رسیده است.
وی اظهار داشت: از سال ۱۳۷۹ تاکنون به این ایمیلها پاسخ داده شده است و ایشان اولین مرجع تقلیدی است که وارد عرصه فضای مجازی و پاسخگویی اینترنتی شد.
عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان اینکه پاسخ استفتائات به ۲۷ زبان صورت میگیرد اضافه کرد: این سئوالات از ۵۰ کشور جهان مانند آمریکا، فنلاند، برزیل، روسیه و... ارسال شده است.
وی ادامه داد: از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۰، بیش از ۱۱۶ هزار و ۲۰۰ نامه به سایت رسیده است که شامل بیش از ۳۰۰ هزار سئوال است.
بیش از ۹۰ درصد مردم کشور آذربایجان مقلد آیت الله فاضل هستند
آیت الله فاضل با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد مردم کشور آذربایجان مقلد آیت الله فاضل هستند تصریح کرد: بسیاری از آنان هنوز هم بر تقلید از ایشان باقی هستند به گونهای که بیش از ۴۱ هزار نامه بعد از رحلت آیت الله فاضل برای سایت ارسال شده است.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در پایان سخنان خود از برگزاری همایشی با عنوان همایش بین المللی بررسی آراء فقهی آیت الله فاضل لنکرانی در آینده خبر داد.
آیت الله فاضل خبر داد:
استفتائات اینترنتی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی در ۲۲۰ جلد منتشر شد

قم - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار از انتشار 220 هزار استفتاء اینترنتی مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی در ۲۲۰ جلد خبر داد.
نظر شما