پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ فروردین ۱۳۹۱، ۱۸:۳۷

بناوند تاکید کرد:

توسعه صنایع دستی دریایی در هرمزگان با هدف رفع مشکل بیکاری

توسعه صنایع دستی دریایی در هرمزگان با هدف رفع مشکل بیکاری

بندرعباس - خبرگزاری مهر: معاون صنایع‌ دستی هرمزگان گفت:‌ توسعه صنایع‌ دستی دریایی می‌تواند به رفع مشکل بیکاری این استان کمک کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سهراب بناوند عصر پنجشنبه در حاشیه برگزاری دور چهارم سفر استانی هیات دولت به استان هرمزگان گفت: یکی از مهم‌ترین صنایع‌ دستی دریایی این استان، تراش صدف و سنگ‌های دریایی است که در حال حاضر با استقبال بی‌نظیر خانواده‌های هرمزگانی روبه‌رو شده است.

وی با بیان این که کارگاه‌های تراش صدف و سنگ‌های دریایی با کمک خانواده‌های استان هرمزگان شکل گرفته است، یادآور شد: نخستین کارگاه تراش صدف در دور چهارم سفر استانی هیات دولت به هرمزگان از سوی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری افتتاح خواهد شد.

بناوند با بیان این که در حال حاضر برای 42 هزار نفر در استان هرمزگان کارت صنعتگری صادر شده است، خاطرنشان کرد: از این میان هزار و 700 نفر به منظور دریافت تسهیلات اشتغالزایی به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

معاون صنایع ‌دستی هرمزگان در ادامه گفت: بازاریابی، هدف‌گذاری، ایجاد بازارچه‌های صنایع‌ دستی، کارگاه‌های آموزشی، جمعه ‌بازار صنایع ‌دستی و غیره از مهم‌ترین اقدامات برای توسعه و تقویت صنایع ‌دستی استان هرمزگان است.

 

کد خبر 1575458

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha