پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ فروردین ۱۳۹۱، ۱۱:۳۸

قلی زاده عنوان کرد:

تخصیص اعتبار 220 میلیارد ریالی به شهرستان شیروان

تخصیص اعتبار 220 میلیارد ریالی به شهرستان شیروان

شیروان - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار خراسان شمالی گفت: در سال گذشته بیش از 220 میلیارد ریال اعتبار به شهرستان شیروان اختصاص یافت.

حسن قلی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: در سال گذشته 84 درصد از اعتبار 260 میلیارد ریالی شهرستان شیروان تخصیص یافته که این میزان به نسبت سال گذشته بیش از دوبرابر رشد داشته است.

وی افزود: شیروان یکی از بزرگترین ومهمترین شهرهای استان از لحاظ کشاورزی، صنایع تبدیلی، واحدهای صنعتی وگردشگری بوده و لازم است برای بهره برداری از این ظرفیت، فعالیت بیشتری صورت گیرد.

قلی زاده با بیان اینکه در حال حاضر 14 شهرک صنعتی در خراسان شمالی فعالیت می‌کند افزود: شهرک صنعتی شیروان یکی از موفق‌ترین شهرک‌های صنعتی استان بوده و برای توسعه زیرساخت‌های مناسبی دارد.

وی با اشاره به افتتاح بزرگترین کشتارگاه صنعتی طیور شمال شرق کشور در شیروان اظهار داشت: با افتتاح این واحد خراسان شمالی دارای 2 کشتارگاه صنعتی طیور خواهد بود.
 

کد خبر 1576218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha