به گزارش خبرنگار مهر، مجید اسماعیلی امروز شنبه در مراسم رونمایی از سه نرمافزار شبیهسازی شده مذهبی در دانشگاه امام صادق(ع) گفت: در حال حاضر، 300 هزار نسخه از نرمافزار سایههای ملکوت که شبیهسازی حرم مطهر امام رضا (ع) است؛ توزیع شده و همچنان نیز بسیاری از مردم متقاضی دریافت این نرمافزار هستند.
مدیر پروژه نرمافزارهای مذهبی شبیهسازی شده افزود: سامرا یک موضوع بر زمین مانده بود که پس از فرمایش مقام معظم رهبری و تاکید بر این نکته که "نگذارید سامرا روی زمین بماند"؛ توجه به این مکان مطهر در دستور کار قرار گرفت و بر این اساس، بعد از 6 سال که از فاجعه انفجار در سامرا گذشته؛ تنها روایت تصویری آن از سوی دانشگاه امام صادق(ع) صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه فیلم انیمیشن سامرا، یکی از کاندیداهای دریافت جایزه از جشنواره فجر است، تصریح کرد: هدف اصلی ما از تولید نرمافزارهای مذکور؛ این است که در سه مکان مقدس امکان زیارت مکرر وجود داشته باشد؛ ضمن اینکه این نکته مدنظر قرار گرفته است که معماری اسلامی، تاثیر جدی بر روی افکار، عقاید و سبک زندگی ما دارد و به نوعی، منشا سبک زندگی ایرانیان حرمهای متبرکه به عنوان یکی از نمادهای هنر اسلامی است که در تمامی نرمافزارهای تولیدی برآن تاکید شده است.
نظر شما