به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه نهرین نت، "آیت الله شیخ عیسی قاسم" گفت : رژیم مسئول حفظ سلامتی "حسن المشیمع" از رهبران مخالفان و "عبدالهادی الخواجه" فعال حقوق بشری بحرین است.
وی افزود: مردم نمی پذیرند که همانند گوسفندان سرنوشتشان در دست خاندان حاکم باشد و مردم باید در قدرت، نقش اصلی را ایفا کنند.
قاسم ضمن تاکید بر ضرورت حفظ ماهیت مسالمت آمیز انقلاب بحرین گفت : خط مشی مسالمت آمیز انقلاب مردمی در بحرین باید ادامه پیدا کند و همه اقشار با تکیه بر وحدت با فتنه ویرانگر مقابله کنند.
وی ضمن انتقاد از نقش رسانه های وابسته به رژیم این کشور در سانسور واقعیتها خاطرنشان کرد: در رسانه های ما از حلال و حرام و دروغ و راستی خبری نیست و رسانه ها با بی شرمی تمام حقایق را وارونه جلوه می دهند.
این روحانی بحرینی افزود:آیا آنچه انجام می شود ظلم و اقدامی خصمانه نیست؟ آیا روا است که زندانیان را شکنجه کنند؟ با شکنجه اعتراف بگیرند؟ از شبه نظامیانی که شبانه روز دست به اقدامات تروریستی می زنند حمایت شود؟
عیسی قاسم اظهار داشت : هراندازه که بحران در بحرین بیشتر به طول بینجامد کشور بیشتر زیان می بیند و مسئولیت آن بر عهده نظام است.
از سوی دیگر "محمد احمد عبدالعزیز" پانزده ساله بر اثر شلیک سلاح ساچمه ای نیروهای امنیتی رژیم بحرین زخمی شد.
منابع آگاه گزارش دادند: وی که در مراسم تشییع شهید احمد اسماعیل در منطقه سلماباد بحرین شرکت کرده بود مورد هدف قرار گرفت و گلوله ها به قسمتهای مختلف بدن وی از جمله قلبش اصاب کرد.
وی برای معالجه به بیمارستان السلمانیه منتقل شد و مورد مداوای اولیه قرار گرفت، اما با وجود توصیه پزشکان برای انتقال وی به بیمارستان نظامی برای انجام عملیات جراحی، نیروهای امنیتی به بهانه اینکه دستوری در این باره دریافت نکرده اند مانع انتقال وی شدند.
منابع آگاه با اشاره به زخمی شدن تعداد دیگری غیر از نوجوان پانزده ساله بحرینی اعلام کردند: این نوجوان بحرینی به بخش مراقبتهای ویژه انتقال داده شده است.
نظر شما