به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قره شیخلو عصر یکشنبه در نشست مطبوعاتی خود در اردبیل افزود: انجمن خیریه قرآنی در بهمن ماه سال 90 با شعار "هر ایرانی یک خیر قرآنی" به صورت نمادین شروع به کار کرد و این انجمن در سالجاری عملا کار خود را شروع می کند.
وی با بیان اینکه هر فردی به اندازه توانایی مالی خود می تواند یک خیر قرآنی باشد، تصریح کرد: اگر یک درصد جمعیت کشور عضو انجمن خیریه قرآنی باشند این انجمن حدود 750 هزار نفر عضو خواهد داشت.
قره شیخلو با اشاره به اینکه مشارکت مردمی می تواند به اجرایی شدن طرحهای قرانی کمک زیادی انجام دهد، اضافه کرد: هر کدام از اعضا انجمن ماهانه یک هزار تومان به انجمن کمک مالی کنند حدود 750 میلیون تومان مشارکت ماهانه مردم می شود که بودجه قابل توجهی است.
فعالیت 3400 موسسه و خانه قرآنی در کشور
وی با بیان اینکه طرح ساماندهی مشارکت مردمی در سالجاری تدوین می شود، افزود: حوزه قرآنی کشور باید توسط مردم اداره شود و مردم کشور همانند ماه محرم که به صورت خودجوش هزینه می کنند در مراسمات و طرحهای قرآنی هم هزینه کنند.
رئیس سازمان دارالقرآن کشور تشکیل موسسات قرآنی مردم نهاد را یکی از برنامه های سازمان دارالقرآن برای پیش بردن جامعه به سمت جامعه قرآنی برشمرد و گفت: این کار چند سالی است که به صورت جدی دنبال می شود و در این راستا هزار و 700 موسسه قرآنی و دو هزار و 700 خانه قرآنی روستایی تشکیل شده که توسط خود مردم مدیریت می شود.
وی نگاه کیفی سازی را ارجح بر کمیت دانست و اضافه کرد: نباید به خاطر کمیت از نگاه کیفی سازی دور شویم و با برنامه ریزیهای مدون می توان کیفیت کار را بالا برد.
18 هزار جزء قرآن توسط دارالقرآن تصحیح شد
این مسئول نظارت بر چاپ و نشر قرآن را یکی دیگر از ماموریتهای این سازمان در سال 91 عنوان کرد و افزود: چاپ و نشر قرآن کریم در کشور باید مورد بررسی قرار گیرد که در این مورد در سال 90 بیش از 18 هزار جز قرآن در سازمان دارالقرآن کشور تصحیح شد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته در کل کشور هفت میلیون جلد قرآن با مجوز دارالقرآن منتشر شده است، تصریح کرد: علاوه بر این طی این مدت بیش از 411 مجوز برای انتشار قرآن توسط سازمان دارالقرآن کشور داده شده که در مجموع با تیراژ هفت میلیون جلد در سراسر کشور چاپ شده است.
نظر شما