مسعود ميعادفر در گفت وگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به اين كه حق جذب كاركنان دولت بر اساس حقوق مبنا درنظر گرفته مي شود ، افزود : از سال گذشته از محل صرفه جويي هاي صورت پذيرفته در آموزش و پرورش ، فقط مديران مدارس 85 درصد از حق جذب را دريافت مي كنند.
وي گفت : حق جذب ، فوق العاده اي است كه به كارمندان شاغل در پست هاي اداري براي افزايش انگيزه كار داده مي شود كه اين فوق العاده براي ساير كاركنان دولت به صورت صد درصد و بر اساس مصوبه دولت پرداخت مي شود اما در آموزش و پرورش به دليل كسر بودجه به طور كامل پرداخت نمي شود.
از سوي ديگر ، دكتر عباسپور تهراني فرد ، رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات با اشاره به اين كه فرهنگيان به دليل كسر بودجه تا كنون نتوانسته اند از صد درصد حق جذب مصوبه دولت بهره مند شوند ، گفت : طي بررسي هاي صورت پذيرفته در بودجه سال 84 آموزش و پرورش ، در سال آينده حق جذب معلمان 30 درصد نسبت به سال جاري افزايش مي يابد.
نظر شما