عبدالله مومني عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت طيف علامه در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" گفت : طيف علامه دفتر تحكيم وحدت با رويكردي روشنگرانه و دانشجويي با مساله انتخابات مواجه خواهد شد و مانند احزاب و گروه ها برنامه انتخاباتي خاص و معرفي كانديدا نخواهيم داشت.
وي با اشاره به اين مطلب كه همچون انتخابات مجلس و شوراها بدنبال حمايت از فرد يا كانديدايي خاص در انتخابات رياست جمهوري نيستيم، در مورد اختلافات موجود در دفاتر اين طيف در انتخابات رياست جمهوري افزود : در دفاتر طيف علامه در دانشگاه ها و در ميان اعضا ممكن است در مورد انتخابات اختلاف نظرهايي وجود داشته باشد كه در يك اتحاديه دانشجويي متنوع و متكثر، طبيعي است.
عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت گفت : در دفتر تحكيم وحدت اگر فرآيند انتخابات را به نفع دموكراسي بدانيم ممكن است از انتخابات دفاع كنيم ولي اعضا ممكن است اين انتخابات را نه تنها به نفع دموكراسي ندانند، بلكه به نوعي آن را در خدمت تحكيم پايه هاي استبداد بدانند.
وي افزود : دفتر تحكيم وحدت قطعا در انتخاباتي كه منجر به مشروعيت بخشي به كساني شود كه هيچ گونه پايبندي و التزامي به مولفه هاي يك نظام دموكراتيك ندارند، شركت نخواهد كرد.
مومني در ادامه اين گفت وگو، شايعاتي كه مبني بر پناهندگي اعضاي دفتر تحكيم وحدت شنيده مي شود را مردود دانست و گفت : تا پايان اين دوره شوراي مركزي (خرداد ماه) هيچ كدام از اعضا، سفر و يا حتي برنامه اي براي ادامه تحصيل به خارج از كشور ندارند، اما ممكن است بعد از خرداد اعضاي دفتر تحكيم برنامه اي داشته باشند.
وي صحبت هايي كه در مورد طيف علامه دفتر تحكيم وحدت مطرح مي شود را جوسازي عليه اين مجموعه دانشجويي دانست و گفت كه اين سخنان از ناحيه كساني صورت مي گيرد كه موقعيتشان به واسطه روشنگري اين جريان دانشجويي به خطر مي افتد.
عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت طيف علامه مدعي شد: تشكل هايي همچون بسيج دانشجويي و طيف شيراز دفتر تحكيم جريانات دانشجويي نيستند، بلكه عمله هاي نظام در دانشگاه هستند و جايي در بدنه دانشجويي ندارند!
عبدالله مومني، طيف شيراز دفتر تحكيم را نيز مورد حمله قرار داد و گفت : آنها نيز عمله نظام هستند و به شاخه هاي مختلف تقسيم شده اند و هر كدام بدنبال خودشان هستند.
گفتني است اكبر عطري يكي از اعضاي شوراي مركزي تحكيم وحدت طيف علامه به انگليس مهاجرت كرده و شنيده ها حكايت از آن دارد كه برخي ديگر از اعضاي اين دفتر نيز خود را براي خروج از كشور آماده مي كنند.
نظر شما