پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ فروردین ۱۳۹۱، ۱۱:۱۶

مهریان عنوان کرد:

افزایش 30 درصدی توزیع نهال در شهرستان میانه نسبت به سال 90

افزایش 30 درصدی توزیع نهال در شهرستان میانه نسبت به سال 90

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میانه از افزایش 30 درصدی توزیع نهال در این شهرستان نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ،  محمدعلی مهریان امروز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل این اداره ضمن بیان اهمیت منابع طبیعی در زندگی روزمره مردم خصوصا در تولید اکسیژن مورد نیاز و زیباسازی چهره شهر گفت: در سالجاری 23هزارو 800 اصله نهال مثمر و غیرمثمر و 10هزار نهال گل سرخ  در این شهرستان توزیع شده است.

وی با اشاره به اینکه برای گسترش فضای سبز شهر وتوسعه باغات روستاها و تشویق مردم به درختکاری در آغاز سال جاری این تعداد  نهال توسط این اداره برای کاشت عرضه شده است افزود: زردآلو ، گوجه سبز ، سیب ، گردو و سنجد از گونه های نهال مثمر توزیع شده در سطح حوضه های آبخیزشهرستان بوده است.
 
افزایش 100 درصدی توزیع بذر یونجه نسبت به سال گذشته در شهرستان میانه
 
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میانه همچنین از توزیع رایگان 4 تن بذر یونجه در یونجه زارها و مناطق آبخیز نشینان شهرستان میانه خبر داد.
 
مهریان هدف از این کار را افزایش پوشش گیاهی و توسعه یونجه زارهای آبخیزنشینان عنوان و گفت: اینکار همچنین به منظور تهیه و تامین علوفه مورد نیاز احشام  ، افزایش درآمد و اشتغالزایی و  کنترل سیل و رسوب در سطح حوض های آبخیز بولانلیق چای ، آیدوغموش و ورنکش ، تیرچای و قزل اوزن  انجام گرفته است.
 
وی با بیان بارندگی فراوان در سال جاری از افزایش 100 درصدی بذر یونجه نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: امیدوارم با توجه به وسعت اراضی شهرستان میانه بتوانیم ضمن توسعه کشت علوفه در این شهرستان ، نسبت به صدور آن نیز اقدام نماییم.
کد خبر 1580038

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha