به گزارش خبرنگار مهر، عیدعلی کریمی ظهر پنج شنبه به مناسبت هفته کارگر در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان که در محل خانه کارگر الوند برگزار شد اظهارداشت: نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال" تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" اگر مورد توجه مسئولان قرار گیرد مشکلات کشور را حل می کند.
وی افزود: دولت باید در بخش صادرات و تولید با برنامه ریزی نسبت به تزریق منابع مالی از محل اجرای هدفمندی یارانه ها از صنعت داخلی حمایت کند و در کنار آن واردات بی رویه نیز محدود شود.
کریمی با اشاره به نقش فرهنگ سازی در خصوص شعار حمایت از تولید ملی از طریق رسانه ملی تصریح کرد: کشور از نظر تولید فرش، پارچه، برنج و لوازم خانگی و مواد شویند و بهداشتی و بسیاری از اقلام دیگر در وضعیت مناسبی قرار دارد و صدا و سیما باید با تبلیغ کالاهای ایرانی فرهنگ غلط مصرف کالاهای خارجی را در کشور اصلاح کند.
دبیر اجرایی خانه کارگر استان قزوین یادآورشد: واحدهای تولیدی کشورمان نیز باید نسبت به افزایش کیفیت محصولات خود و رقابت با تولیدات خارجی و ترویج فرهنگ مصرف داخلی توسط مردم تلاش کنند.
وی اظهارامیدواری کرد: با همت، همدلی و برنامه ریزی می توان برای تحقق شعار امسال گام های استوار و محکمی برداشت.
کریمی از مشکلات جدی در60 واحد تولیدی و صنعتی استان قزوین در شرایط کنونی خبرداد و افزود: از این تعداد 20 واحد تولیدی در وضعیت حاد و بحرانی هستند که از مسئولان انتظار داریم نسبت به حل آن اقدام جدی کنند.
وی با بیان اینکه حقوق 389 هزار تومان در سال جدید نیاز کارگران را بر اساس تورم کنونی تامین نمی کند، افزود: بر اساس افزایش حداقل حقوق سال 91، امسال قدرت خرید کارگران نسبت به سال 90 حدود هشت درصد کاهش یافته در صورتی که افزایش قیمتها از ابتدای سال شروع شده است.
کریمی همچنین در خصوص واگذاری بیمارستان فیاض بخش تهران که متعلق به سازمان تامین اجتماعی و بیمه شدگان است به وزارت بهداشت برای استقرار بخش سوانح سوختگی اظهارداشت: این واگذاری هیچ جایگاهی ندارد و مشکلات زیادی را برای بیمه شدگان ایجاد می کند و خدمات درمانی این گروه زحمتکش را تحت تاثیر جدی قرار خواهد داد لذا امیدواریم در این خصوص تجدید نظر شود.
دبیر اجرایی خانه کارگر استان قزوین یادآورشد: در گذشته بازنشستگان قادر بودند بر سر سفره پر نعمت خود پذیرای آبرومندانه بستگان و خانواده بزرگ خود باشند اما امروز مشکلات اقتصادی موجب شده است تا بسیاری از این بازنشستگان قادر به تامین نیازهای خود نیز نباشند و با مشکلات دست و پنجه نرم کنند.
وی اجرای قانون بازنشستگی پیش از موعد، وضعیت نامشخص کارگران قراردادی، واحدهای مشکل دار و معوقات و مطالبات این قشر از مسئولان استان خواست تا برای رفع مشکلات جامعه کارگری تلاش کنند.
کریمی با اشاره به برنامه های هفته کارگر در استان بیان کرد: دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، حضور در مرقد مطهر امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی، شرکت در نمازجمعه و عطرافشانی و تجدید میثاق با شهدا از جمله برنامههای این هفته در استان است.
کریمی همچنین تقدیر از کارگران زن نمونه همزمان با شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، برگزاری مراسم ویژه کارگران قراردادی، پیشکسوتان، بازنشستگان، کارگران ساختمانی، برگزاری مسابقات قرآنی، فرهنگی و ورزشی را از دیگر برنامه های بزرگداشت هفته کارگر در استان قزوین دانست.
این فعال جامعه کارگری همچنین از درخواست برگزاری راهپیمایی کارگران استان در روز ۱۱ اردیبهشت ماه امسال خبر داد و تصریح کرد: در صورت موافقت مسئولان این راهپیمایی در گرامیداشت روز جهانی کارگر در قزوین برگزار خواهد شد.
پنجم تا یازدهم اردیبهشت ماه به نام هفته کارگر نامگذاری شده است.

قزوین - خبرگزاری مهر: دبیر اجرایی خانه کارگر استان قزوین گفت: رونق تولید کالای داخلی و اقتصاد کشور با حمایت جدی از کارگران پر تلاش و سخت گوش کشورمان محقق می شود.
نظر شما