پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ فروردین ۱۳۹۱، ۱۶:۳۲

قادری عنوان کرد:

کاهش صنایع آلاینده در کردستان/ مدیریت بر دریاچه زریوار یکپارچه می شود

کاهش صنایع آلاینده در کردستان/ مدیریت بر دریاچه زریوار یکپارچه می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیرکل محیط زیست استان کردستان گفت: استان کردستان در زمینه کاهش مواد سمی ناشی از صنایع آلاینده موفق به کسب رتبه برتر کشوری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصح قادری بعد از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های جمعی استان کردستان با اشاره به نقش نظارتی اداره کل محیط زیست اظهار داشت:‌ استان کردستان در دو زمینه کاهش صدمات و سموم ناشی از صنایع آلاینده و پایش همیشگی هوا در سطح کشور موفق به کسبعنوان های برتر شده است.

وی بیان کرد: واحدهای صنعتی در کردستان از بین نرفته است بلکه سازه های قانونی در واحدها و بهسازی خروجی این صنایع در کاهش آلاینده های سمی وارد شده به محیط زیست اقدامات و برنامه های خوبی اجرایی شده است.

قادری با اشاره به استقرار سیستم پایش طبیعی آنلاین در مناطق مختلف استان کردستان اعلام کرد:‌ اداره کل محیط زیست استان کردستان در زمینه حفاظت و اندازه گیری آب و هوا تجهیزات و ایستگاه های مداوم دارد و تا چند سال دیگر شاهد میزان دسترسی برای عموم به این اطلاعات تسهیل می شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کردستان با اشاره به اهمیت انجام برخی پروژه ها در استان افزود: دستاورد اصلی نظارتهای اداره کل محیط زیست در طول سال 90 تفویض اختیار 60 درصدی علمی و کارشناسی شده موارد مربوط به محیط زیست به شهرستان ها بوده است.

قادری بیان کرد: کردستان در زمینه جمع آوری فاضلاب بهره مند از سیستم جمع آوری و تسویه پیشرفته و مطلوب است و به همین دلیل اقدامات خوبی در این بخش اجرایی شده است.

وی با اشاره به اینکه آب تسویه شده از فاضلاب های کردستان از کیفیت بهتری نسبت به آب چشمه های جاری برخوردار است، اعلام کرد: روزانه در سطح استان کردستان 500 تا هزار تن انواع زباله تولید می شود و تسویه آن لازم و ارزشمند در نشان دادن پیشرفت رعایت مسائل زیست محیطی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کردستان با اشاره به اینکه شهرداری سقز با تولید برق از زباله در سطح کشور شهرداری موفق و برتر است، افزود: اجرای شدن طرح جامع مدیریت پسماند در استان توسط خود دستگاه ها برای دفع و یا بازیافت زباله های خانگی، کشاورزی، صنعتی، ساختمانی و بیمارستانی لازم است.

وی با بیان اینکه شکل گیری کارگروه مدیریت منابع آب و محیط زیست با محوریت زریوار در کاهش ورود مواد آلاینده به آن موثر است، افزود: احداث سیستم شبکه فاضلاب 11 روستای زریوار در دست ساخت است که انتظار می رود این طرح هر چه سریعتر اجرایی شود.

مدیرکل محیط زیست استان کردستان گفت: خط انتقال فاضلاب روستاهای کنار زریوار طراحی و شکل گرفته و در کنار این مهم هم اکنون مدیریت زریوار به سمت و سوی یکپارچه شدن پیش می رود.

وی بیان کرد: در صورت تامین اعتبار دریاچه مشکل تالاب زریوار تا نیمه اول سال 91 حل می شود و اقدامات زیادی نیز هم اکنون در این بخش انجام شده است.

کد خبر 1581182

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha