مسعود عربشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: استقبال کم سابقه ای توسط استادان، دانشجویان و فارغ التحصیلان از نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشأ دامی به عمل آمده است که در فرصت معین شده تعداد 747 مقاله در محورهای تعیین شده به دبیرخانه برگزاری همایش ارسال شده است.
وی با بیان اینکه برای ارزیابی مقالات دو کمیته علمی تشکیل شد افزود: بعد از ارزیابی و داوری مقالات ارسالی تعداد 29 مقاله به صورت سخنرانی و تعداد 588 مقاله به صورت پوستر و در مجموع نیز 617 مقاله پذیرفته شده است.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی قم عنوان کرد: بسیاری از مقالات ارسالی به دبیرخانه نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی قابلیت سخنرانی و چاپ در نشریات علمی ، پژوهشی کشور را دارند که به علت تنوع موضوع مقالات ، تعداد محدودی از این مقالات برای ارائه سخنرانی در روز برگزاری همایش انتخاب شده است.
رئیس شورای سیاست گذاری و مشورتی نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی اضافه کرد: برگزاری این همایش موجبات تبادل اطلاعات و هم افزایی علوم نوین و یافته های جدید بهداشت مواد غذایی به دانش پژوهان این عرصه را فراهم می کند.
عربشاهی به مهر خبر داد:
ارسال 747 مقاله به نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان نظام دامپزشکی استان قم از ارسال 747 مقاله به نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی خبر داد.
کد خبر 1581665
نظر شما