پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۰۳

بازتاب سفر مالکی به تهران-3/

هدف اصلی دیدار مالکی و مقامات ایرانی/ تداوم پیمان استراتژیک تهران و بغداد

هدف اصلی دیدار مالکی و مقامات ایرانی/ تداوم پیمان استراتژیک تهران و بغداد

منابع عراقی هدف اصلی از دیدار نخست وزیر عراق و مقامات ارشد ایرانی را تمایل دولت عراق برای موفقیت آمیز شدن دور دوم مذاکرات 1+5 و ایران در نشست بغداد می دانند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه الحیات امروز در گزارشی به پوشش سفر "نوری المالکی" به تهران پرداخته است. در این گزارش اظهارات "محمدرضا رحیمی" معاون اول رئیس جمهوری بازتاب داده شده که خواستار وحدت کامل میان دوکشور در راستای ایجاد یک قدرت بزرگ جهانی شده بود.

در ادامه این گزارش آمده است: منابع آگاه عراقی هدف از دیدار مالکی را تمایل دولت عراق برای موفقیت آمیز برگزار شدن مذاکرات ماه آتی گروه 1+5 و ایران در بغداد می دانند.

این منابع دیدار نخست وزیر عراق و "سعید جلیلی" دبیرشورای عالی امنیت ملی در راستای برگزاری موفقیت آمیز نشست بغداد دانسته اند.

از سوی دیگر، یک مقام همراه هیئت عراقی در تهران این مسئله که دیدار اخیر مالکی از ایران با دیدار "مسعود بارزانی" رئیس منطقه کردستان از ترکیه و یا تنشهای بغداد و آنکارا مرتبط باشد را رد کرد.

اما روزنامه الصباح الجدید عراق امروز خبر ابراز آمادگی ایران برای تامین بخشی از نیازهای عراق به برق را پوشش داده است که روز گذشته در دیدار مالکی و رحیمی مطرح شده بود.

از سوی دیگر، "عماد عبدالرحمن" از تحلیلگران عراقی به العالم گفت: شرایط فعلی منطقه بار دیگر بر ضرورت تداوم پیمان استراتژیک میان ایران و عراق در راستای مواجهه با چالشها تاکید می ورزد.

خاطرنشان می شود آخرین دیدار نوری المالکی از ایران به اکتبر 2010 و قبل از انتخاب مجدد وی به عنوان نخست وزیر عراق برمی گردد.

کد خبر 1582219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha