پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۰۳

برای صعود به لیگ دسته اول؛

بانوان هندبالیست قم در نیمه نهایی حریف فولاد خوزستان شدند

بانوان هندبالیست قم در نیمه نهایی حریف فولاد خوزستان شدند

قم - خبرگزاری مهر: تیم هندبال بانوان تشک وگال قم در مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ هندبال بانوان باشگاه های کشور حریف تیم فولاد خوزستان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امسال مسابقات لیگ دسته دوم هندبال بانوان باشگاه های کشور پیش از آغاز لیگ های دسته اول و برتر برگزار می شود و در آن هفت تیم مدعی برای کسب دو سهمیه صعود به لیگ برتر با یکدیگر به رقابت می پردازند.

هفت تیم حاضر در مسابقات لیگ دسته دوم هندبال بانوان باشگاه های کشور در دو گروه سه و چهار تیمی بازی های خود را در مرحله مقدماتی به صورت دوره ای برگزار کردند تا در نهایت چهار تیم جواز حضور در مرحله نیمه نهایی را کسب کنند.

صعود نمایندگان قم، خوزستان، فارس و بوشهر به نیمه نهایی

بازی های مرحله مقدماتی در روز پایانی خود در حالی پیگیری شد که تیم های هندبال بانوان فولاد خوزستان و شهید چمران لارستان همچنان روی نوار پیروزی گام برداشته و در کنار تیم بانوان تشک وگال قم از مدعیان صعود به لیگ دسته اول هستند.

در ادامه نخستین دوره رقاب تهای لیگ برتر دسته دوم هندبال بانوان کشور که در لارشهر استان فارس در حال برگزاری است، تیم های هندبال بانوان فولاد خوزستان و شهید چمران لارستان مقابل حریفان خود به برتری دست پیدا کردند تیم بانوان تشک وگال قم مقابل حریف خود متوقف شد.

بانوان هندبالیست تیم تشک وگال قم در آخرین بازی خود در مرحله مقدماتی برابر تیم بانوان چهار محال و بختیاری به میدان رفتند و توانستند با کسب یک امتیاز حاصل از تساوی 22 بر 22 مقابل حریف خود جواز صعود را کسب کردند.

این در حالی است که بانوان هندبالیست تیم تشک وگال قم در نخستین بازی خود در مرحله گروهی برابر تیم هندبال بانوان هیئت اراک به برتری دست یافته و در دومین مسابقه خود مقابل نماینده استان میزبان تن به شکست داده بود.

جدال قم با خوزستان و بوشهر با فارس برای صعود به لیگ دسته اول هندبال

بر این اساس برنامه ریزی صورت گرفته و با توجه به نتایج بدست آمده در پایان بازی های مرحله گروهی، امروز در مرحله نیمه نهایی شهید چمران لارستان به مصاف هیئت بوشهر خواهد رفت و در دیگر دیدار تشک وگال قم تیم فولاد خوزستان را پیش رو خواهد داشت.

در روزهای دوم و سوم دیدارهای مرحله مقدماتی نتایج جالب توجهی رقم خورد و طی آن تیم هندبال بانوان چهارمحال وبختیاری با حساب 11 بر 10 مغلوب هیئت مرکزی شد و تیم بانوان هیئت بوشهر با حساب 24 بر 16 از سد هیئت کرمانشاه گذشت.

همچنین تیم هندبال بانوان فولاد خوزستان در دیداری حساس برای کسب جواز صعود موفق به شکست 26 بر 15 تیم هندبال بانوان هیئت کرمانشاه شد و تیم شهید چمران لارستان در دیداری پر گل با نتیجه 22 بر 12 مقابل تیم هیئت مرکزی صاحب برتری شد.
 

کد خبر 1583032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha