به گزارش خبرگزاری مهر، سیف الله آقابیگی امروز در دومین جلسه کمیته بحران شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان با تاکید بر تلاش شبانه روزی و رفع مشکلات ناشی از سیلاب 30 فروردین ماه سال جاری اظهار داشت: حتی یک روز تعجیل در بازسازی مناطق آسیب دیده بر اثر سیلاب از اهمیت ویژه ای برخوردار است تا بتوان با تجهیز مناطق متضرر بستر مناسبی را برای کشاورزان فراهم کرد.
وی ادامه داد: اگر بر اساس برنامه ریزی و هماهنگی های به عمل آمده تا 30 فروردین ماه شخم اول زمین و تا 20 اردیبهشت ماه در تمامی مزارع شالیکاری نشای برنج توسط کشاورزان انجام شود، فصل کشاورزی ایده آلی را در پیشرو خواهیم داشت.
مدیرعامل آب منطقه ای گیلان گفت: مدیریت درست مصرف آب کشاورزی به ویژه در استان که مستعد برای کشاورزی است، راهکاری برای حفظ سرمایه های ملی تلقی می شود.
وی یادآورشد: محدودیت منابع آب و بالا بودن هزینه های ساخت و نگهداری سدها، شبکه های زهکشی و آبیاری لزوم صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی به خصوص در مناطقی که مستعد برای کشاورزی است را دوچندان می کند.
در ادامه این جلسه ضمن بیان گزارش عملکرد مدیران امورهای آب فومنات، شرق و مرکزی مقرر شد ضمن تشدید فعالیتها و بهره گیری از تمام ظرفیتهای موجود و حفظ آمادگی و انسجام در تمامی واحدها در کمترین زمان ممکن با هماهنگی سایر دستگاههای ذیربط تعادل لازم در مناطق سیل زده برقرار شود.
نظر شما