به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره زیباسازی شهرداری منطقه 20 ظهر دوشنبه در حاشیه نصب امکانات تفریحی و ورزشی بوستانها در جمع خبرنگاران گفت: در آستانه فصل گرما و به منظور توسعه امکانات تفریحی و ورزشی 200 دستگاه بدنسازی در بوستان ها و مراکز پرتردد این منطقه نصب شد.
داود دانشور با اشاره به اینکه دستگاههای بدنسازی نقش بسزایی در ترغیب شهروندان به ورزشهای صبحگاهی دارد افزود: در بوستانهای ماهور، مهران، قدس، دیناروند، نورعلیزاده، رشکان، امام خمینی، میرهادی و مرکز معاینه فنی شهید چمران و مجتمع شهید فتاحی 200 دستگاه بدن سازی نصب شده است.
وی عنوان کرد: بوستانهای شهید آوینی، گلگون، خورسی، جانبازان، امینی، محمودوند، دیناروند، چشمه علی، میرهادی، بنفشه، شهید چمران، جوانمرد قصاب، آلاله، جوادالائمه، شهید ثانی، امام خمینی، مالک اشتر، سرو، الغدیر و بهشتی از جمله مواردی است که به مجموعه های بازی کودکان مجهز شده است.
این مسئول به تعویض روکش فلکسی 25 دستگاه پل عابر پیاده در سطح منطقه نیز اشاره کرد و افزود: روکش فلکسی پل های عابرپیاده در بزرگراه شهید کریمی، بزرگراه شهید آوینی، خیابان فدائیان اسلام، و خیابان شهید رجایی که شامل پیامهای شهروندی در قالب اجتماعی، فرهنگی و مذهبی است تعویض شده است.


نظر شما