پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۱۶

حسینی:

گرایش به مکتب اهل بیت(ع) در تمام دنیا پدیدار است

گرایش به مکتب اهل بیت(ع) در تمام دنیا پدیدار است

یاسوج - خبرگزاری مهر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امروز گرایش به مکتب اهل بیت(ع) در بین تمام مردم دنیا پدیدار بوده و یکی از تقاضاهای مردم جهان آشنایی با این مکتب انسان ساز است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی شامگاه پنجشنبه در آیین گشایش نمایشگاه دستآوردهای جشنواره های رضوی در یاسوج اظهار داشت: جاذبه های مکتب اهل بیت (ع) همه را شیفته خود کرده و امروز کسی به دنبال مکتبهای انحرافی همچون طالبانیسم و .. نمی رود.

فرهنگ رضوی تجلی فرهنگ نبوی، فاطمی و علوی است

وزیر فرهنگ و ارشاد نسبت به ترویج فرهنگ رضوی تاکید کرد و گفت: فرهنگ رضوی همان فرهنگ نبوی، فاطمی و علوی است و همه اینها در فرهنگ رضوی تجلی یافته است.

حسینی تصریح کرد: باید دین خود را به امام رضا (ع) ادا کنیم زیرا اعتقاد و باور شیعی مردم ما مدیون امام هشتم (ع) است.

وی افزود: ورود آن حضرت و پس از آن ورود سادات علوی به ایران، باعث گرایش مردم ما به مذهب راستین شیعه شد.

وی تصریح کرد: کشور ما مدیون امام رضا (ع) است وبراین اساس باید همواره فرهنگ رضوی را ترویج کنیم.

برگزاری هفته فرهنگ رضوی در 10 استان کشور

حسینی همچنین بیان داشت: برنامه های هفته فرهنگ رضوی و نمایشگاه دستاوردهای جشنواره های رضوی طی پنج ماه در 10 استان کشور برگزار می شود.

وی با بیان اینکه اثری که با اهل بیت(ع) گره بخورد ماندگار می شود، افزود: این برنامه ها با هدف تبیین فرهنگ رضوی و استفاده از ذوق و استعداد هنرمندان در راستای ترویج این فرهنگ برگزار می شود.

حسینی همچنین با اشاره به سفر اخیر به ترکمنستان گفت: از مسجدی که امام رضا (ع) در شهر "مرو" در آن نماز می خواندند تنها دیواری باقی مانده است و طی این سفر مذاکراتی برای مرمت آن و احداث مجتمعی فرهنگی انجام شد که مورد موافقت رییس جمهور ترکمنستان قرار گرفت.

کد خبر 1586547

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha