به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ابولفضل بهرامپور در سخنان قبل از خطبه های نماز جمعه شهر زنجان افزود: در ایام عید شبکه های تلویزیونی به معرفی و نشان دادن برخی بازیگران اقدام کردند که به جای آن می توانستند الگوهای موفق و بزرگ که از روش و سیره اهل بیت(ع) الگو گرفتند معرفی کنند.
وی ادامه داد: الگوی زن ایرانی حضرت فاطمه(س) و حضرت زبنب(س) است نه فلان بازیگر زن سینما که امروز رسانه ملی آنها را تبلیغ می کند.
بهرام پور با اشاره به ارسال شکایت نامه هشت صفحه ای در خصوص برنامه سازی در رسانه ملی محضر مقام معظم رهبری افزود: هر کانال تلویزیونی که در ایانم نوروز باز می کردیم یک بازیگر زن و یک بازیگر مرد در آنجا مورد تبلیغ و معرفی رسانه ملی قرار می گرفتند آیا این بازیگران زن می توانند شبیه ترین زن به حضرت فاطمه زهرا(س) باشند.
این استاد حوزه دانشگاه با اشاره به پخش فیلم سینمایی " ورد آقایان ممنوع" و تکرار چندین باره آن در رسانه ملی گفت: در این فیلم بحث محرم و نامحرم مورد هجمه و تمسخر واقع شده است.
استاد بهرام پور با تاکید بر لزوم توجه مسئولان رسانه ملی به بحث الگوسازی در این رسانه افزود: آیا به اعتقاد و باور مسئولان صداو سیما الگوی زن مسلمان فلان زن بازیگر است که حتی نمی تواند چادر را روی سرش نگه دارد.
وی با اشاره به برگزاری مراسم های باشکوه شهادت فاطمه زهرا(س) در شهر و استان زنجان افزود: شخصیت والا و بزرگ حضرت فاطمه زهرا(س) باید هر چه بیشتر در جامعه الگوسازی و معرفی شود و متاسفانه صدا و سیما و رسانه ها از نقش تاثیرگذار خود در این زمینه غافلند.
نظر شما