به گزارش خبرنگار مهر، میثم بائو پس از تساوی بدون گل شامگاه جمعه تیمش مقابل استقلال تهران با بیان این مطلب افزود: اولین هدف ما این بود که به یک امتیاز بازی دست یابیم که خوشبختانه به آنچه که می خواستیم رسیدیم.
وی در ادامه گفت: با این تساوی به هفته های آینده امیدوار شدیم و انشاءالله با کسب نتیجه در دیدارهای پیش رو به هدف اصلی مان که بقا در لیگ برتر است خواهیم رسید.
بائو در پاسخ به این پرسش که جدایی مدیرروستا و آمدن عزیزی چه تاثیری بر تیم شهرداری داشته است گفت: از نتایج ما معلوم است که تغییر مربی چقدر در عملکرد تیم شهرداری تاثیرگذاربوده است.
هافبک تیم فوتبال شهرداری تبریز کارنامه علی اصغر مدیرروستا در این تیم را به چالش کشید و گفت: مدیر روستا در 13 بازی با این همه مهره 8 امتیاز گرفته است آیا این عملکرد خوب بوده؟!
نظر شما