به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید فرهادی ظهر شنبه در بازدید از مجتمع فرهنگی تربیتی دخترانه دهدشت اظهار داشت: کمیته امداد همواره حمایت از دانشآموزان را از وظایف خود میداند و در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذاری نمی کند.
فرهادی با اشاره به اینکه دانش آموزان مددجو افرادی با استعداد و کوشا هستند، گفت: اکثر دانشآموزان ساکن در مجتمعهای فرهنگی تربیتی کمیته امداد موفقیت خوبی در رشته های خود کسب کرده اند.
وی تصریح کرد: 60 نفر در این مجتمع فرهنگی تحصیل و از خدمات شبانهروزی کمیته امداد استفاده میکنند.
فرهادی افزود: حمایتهای کمیته امداد از تحصیل و تهذیب دانشآموزان مددجو موجب موفقیت آنان و رسیدن به درجات بالای علمی شده است.
وی عنوان کرد: برای رفاه هرچه بیشتر مددجویان خدمات فرهنگی کمیته امداد با جدیت بیشتری در سال جاری ادامه خواهد داشت.
فرهادی عنوان کرد: بیش از 19 هزار دانشجو و دانش آموز مددجو در این استان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند.
نظر شما