محسن محمدی سیرایی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اقدامات صورت گرفته به منظور برگزاری هرچه بهتر جشنواره لاله ها در بخش آسارای کرج گفت: تلاش شده که جشنواره لاله ها امسال متفاوت از سالهای پیش برگزار شود و نواقص و معضلاتی که در دوره های قبل وجود داشته در این دوره از برگزاری جشنواره مرتفع شود.
وی افزود: یکی از معضلاتی که در دوره های قبل برگزاری جشنواره با آن مواجه بودیم بحث ترافیک جاده چالوس، به ویژه در روزهای تعطیل بوده که موجب عدم دسترسی راحت به باغ لاله ها برای شهروندان می شد.
محمدی تصریح کرد: در روزهای تعطیل حجم بازدید کننده از باغ لاله ها بسیار زیاد است زیرا اکثر گردشگران از تهران یا استانهای دیگر روزهای پایانی هفته را برای بازدید از باغ درنظر می گیرند.
وی گفت: یک طرفه شدن جاده در روزهای جمعه از ظهر به بعد که اقدام روتین راهنمائی و رانندگی البرز است، ترافیک و ازدحام زیاد خودروها برای رسیدن به باغ لاله ها را دوچندان کرده و موجب نارضایتی مردم می شود.
بخشدار آسارا اظهار داشت: طی مکاتبات و رایزنی های صورت گرفته توسط راهنمائی و رانندگی بخش آسارا با راهنمائی و رانندگی و استان البرز، بحث عدم یک طرفه شدن جاده چالوس در سه جمعه ای که در بازه زمانی برگزاری جشنواره قرار می گیرد، مورد پیگیری است.
وی افزود: به احتمال قوی جاده در سه جمعه زمان برگزاری جشنواره یک طرفه نخواهد شد یا اگر هم بنا به یکطرفه شدن جاده باشد از ساعت 16 به بعد یکطرفه خواهد شد.
نظر شما