پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۲۲:۱۷

گزارش مهر/

تبلیغات انتخاباتی در هوای غبارآلود/ آلودگی هوای لرستان دو برابر حد استاندارد

تبلیغات انتخاباتی در هوای غبارآلود/ آلودگی هوای لرستان دو برابر حد استاندارد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: در حالی تبلیغات انتخاباتی در چهار حوزه انتخابیه لرستان داغ شده است که امروز مرکز لرستان آلودگی هوای دو برابر حد استاندارد را تجربه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز آلودگی هوا در مرکز لرستان به دو برابر حد استاندارد رسید ولی علی رغم این میزان آلودگی هوا همچنان تب برگزاری گردهمایی های تبلیغاتی با حضور پرشور و نشاط مردم در خرم آباد داغ بود.

مسئول مرکز پایش اداره کل محیط زیست استان لرستان نیز در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ورود موج جدید ریزگردهای عربی به لرستان، بیان داشت: امروز میزان آلودگی هوای استان لرستان به بیش از 2 برابر حد استاندارد رسید.

الهام برنا میزان استاندارد ذرات معلق در هوا را 150 میکروگرم در مترمکعب عنوان کرد و افزود: این در حالی است که هم اکنون میزان ذرات معلق در هوای این استان به طور متوسط 330 میکروگرم بر مترمکعب است.

وی با اشاره به وضعیت آلودگی هوای لرستان، از شهروندان لرستانی خواست در صورت عدم ضرورت از خروج از منزل و تردد کودکان و سالمندان در این هوای آلوده خودداری کنند.

مسئول مرکز پایش اداره کل محیط زیست استان لرستان تصریح کرد: امروز ششمین روز آلوده استان در سالجاری رقم خورد.

برنا با اشاره به گزارشهای هواشناسی عنوان کرد: مطابق پیش اداره کل هواشناسی این توده یک توده رقیق بوده است و افزایش غلظت گرد و غبار را در 24 آینده نخواهیم داشت.

کد خبر 1587931

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha