پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۴۵

محصولی خبر داد:

برگزاری بیش از 30 عنوان نمایشگاه طی سال جاری در غرب کشور

برگزاری بیش از 30 عنوان نمایشگاه طی سال جاری در غرب کشور

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی غرب کشور از برگزاری بیش از 30 عنوان نمایشگاه در سال 91 در محل نمایشگاه های غرب کشور خبر داد.

علی جعفر محصولی شامگاه یکشنبه در نشست مطبوعاتی در جمع خبرنگاران گفت: برنامه ریزی های و تهیه تقویم نمایشگاهی مصوب از سوی سازمان توسعه، تجارت و کارگروه صادرات در راستای تحقق شعار امسال بوده و عمدتا به معرفی تولیدات و محصولات ایرانی خواهیم پرداخت.

وی افزود: تلاش نمایشگاه بین المللی غرب ایران در سال 91 نمایش توان و کیفیت کالای ایرانی به مصرف کنندگان است.

افتتاح نمایشگاه گل و گیاه برای اولین بار در اراک

علی جعفر محصولی از افتتاح نمایشگاه گل و گیاه برای اولین بار در اراک خبر دادو افزود: نمایشگاه گل و گیاه، فضای سبز، باغبانی و ادوات گلخانه‌ای به عنوان اولین نمایشگاه سال 91، به مدت 6 روز در محل دائمی نمایشگاه غرب کشور برگزار می‌شود.

وی گفت: در این نمایشگاه تولیدکنندگان و عرضه کنندگان مواد پایه و صنعت گلخانه و فضای سبز از استان های مرکزی، فارس، اصفهان، تهران و مازندران به معرفی محصولات خود می‌پردازند.

وی با اشاره به اینکه وجود پایانه گل و گیاه در محلات سرمایه عظیم است، گفت: هدف از ساخت پایانه ، صادرات گل است و با توجه به اینکه نزدیکترین فرودگاه به این پایانه فرودگاه اراک است درصددیم تا اراک را به عنوان دومین قطب گل و گیاه ایران معرفی کنیم و برگزاری چنین نمایشگاهی در کمک به تولیدکنندگان و ایجاد بازارهای معرف به خصوص در شرایط جدید اقتصادی تاثیرگذار است.

محصولی  گفت: یکی از نکات قابل تامل در این نمایشگاه معرفی تنها نشریه تخصصی گل و گیاه کشور است که در اراک منتشر می شود.

وی گفت: برگزاری کلاس ویژه صرفه جویی در مصرف انرژی ویژه گلخانه ها هر روز ساعت  18:30 و کلاس ویژه نگهداری گل های آپارتمانی ساعت 19:30 به صورت رایگان و برای عموم از برنامه های جانبی این نمایشگاه است.

گفتنی است نمایشگاه گل و گیاه از 11 تا 16 اردیبهشت ماه از ساعت 16 تا 21:30 پذیرای علاقمندان است

کد خبر 1589173

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha