پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۳:۰۳

برنامه‌های بسیج برای هفته گرامیداشت شهید مطهری اعلام شد/ برگزاری نشست 700 نفری

برنامه‌های بسیج برای هفته گرامیداشت شهید مطهری اعلام شد/ برگزاری نشست 700 نفری

معاون تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی سازمان بسیج مستضعفین ضمن تشریح مهمترین برنامه های بزرگداشت شهید مطهری، گفت: نشست علمی اندیشه مطهری با حضور 700 مربی نخبه بسیج از سراسر کشور و با سخنرانی حداد عادل، آیت الله حائری شیرازی، حجت الاسلام سعیدی و سردار نقدی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی رضایی معاون تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی سازمان بسیج مستضعفین و دبیر ستاد بزرگداشت شهید مطهری امروز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت شهید مطهری و عقیدتی سیاسی در سازمان بسیج مستضعفین ضمن تشکر از نشردهندگان فرهنگ و دین اسلام و همچنین تبریک هفته معلم به فرهنگیان و هادیان به تشریح امتیازات بسیج پرداخت.

وی در ادامه افزود: تدین و تقید به اسلام، توسل به اهل بیت، پایبندی به ولایت فقیه، مردم داری و با مردم بودن از جمله ویژگی ها و امتیازات بسیج است که با اتصال به مطالب و کتب شهید مطهری این امتیازات در سازمان بسیج و بسیجیان عزیز همواره روز به روز افزایش خواهد یافت.

حجت الاسلام رضایی همچنین ضمن برشمردن آسیب های بسیج گفت: آنچه باعث شده است مطالب شهید مطهری در بین همه انتشار یافته و جایگاه خاصی داشته باشد به خاطر دفاع از مرزهای ایدئولوژیک، شناخت نیازها، ساده زیستی، معرفی اسلام ناب در کنار شنیدن حرف مخالفان اسلام، سعه صدر، حق گویی، احساس تکلیف فراتر از دیگران و ارتباط خوب با جوانان بود.

وی با بیان اینکه شهید مرتضی مطهری قله مسائل حکمت بود، گفت: این شهید بزرگوار در عین حال خود را مرید امام خمینی (ره) می دانست و به خاطر این ویژگی ها بود که امروز بعد از گذشت 33 سال مطالب وی هنوز در حوزه و دانشگاه تدریس می شود.

معاون تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی سازمان بسیج مستضعفین در ادامه با تشریح برنامه های هفته گرامیداشت شهید مطهری و نامگذاری روزهای این هفته گفت: برنامه های سازمان بسیج از ابتدای این هفته شروع شد و اولین روز این هفته را با نام شهید مطهری و ولایت فقیه نامگذاری کردیم که در این روز برنامه های زیادی در سراسر کشور برگزار شد.

وی در ادامه افزود: دومین روز یعنی یکشنبه با عنوان قرآن و عترت، دوشنبه با نام شهید مطهری و بیداری اسلامی، سه شنبه با نام مطهری و جهاد علمی، چهارشنبه شهید مطهری و سیمای زن مسلمان، پنجشنبه شهید مطهری، ایثار و شهادت و جمعه نیز با عنوان شهید مطهری مهدویت و انتظار نام گرفته است.

دبیر ستاد بزرگداشت شهید مطهری خاطر نشان کرد: یکی از برنامه های بزرگ ما در این هفته سخنرانی آیت الله یزدی در حرم حضرت معصومه (س) بود. از دیگر برنامه های ما سخنرانی حجت الاسلام صدیقی در ستاد سازمان بسیج مستضعفین و در بیان ویژگی های شهید مرتضی مطهری بود.

حجت الاسلام رضایی با اشاره به حضور اقشار مختلف بسیج در حرم امام خمینی (ره) گفت: در روز چهارشنبه نشست علمی اندیشه مطهری با حضور 700 مربی نخبه بسیج از سراسر کشور و با سخنرانی حداد عادل، آیت الله حائری شیرازی، حجت الاسلام سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه، سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین و آیت الله زابلی برگزار خواهد شد.

کد خبر 1589377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha