پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۳۹

بیانیه سازمان اوقاف در محکومیت قرآن سوزی/ مشارکت میلیونی ایرانیان در وقف قرآن

بیانیه سازمان اوقاف در محکومیت قرآن سوزی/ مشارکت میلیونی ایرانیان در وقف قرآن

سازمان اوقاف و امور خیریه با انتشار بیانیه‌ای با محکومیت اقدام فجیع قرآن‌سوزی کشیش مزدور آمریکایی، خواستار مشارکت میلیونی مردم ایران در اهدای قرآن شد.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ در بیانیه این سازمان به عنوان متولی برگزاری بزرگترین رویداد قرآنی جهان اسلام با اشاره به اینکه این اقدام مذبوحانه در راستای پروژه اسلام‌هراسی، خوش خدمتی به صهیونیسم بین‌الملل و تحریک عواطف مسلمانان جهان صورت می‌گیرد، آمده است: قرآن‌سوزی در کشور به اصطلاح مدعی آزادی بیان و حقوق بشر و مدیریت بر جهان نشانه‌ای گویا از روند رو به انحطاط شیطان بزرگ و لیبرالیسم است که داعیه‌داران آن در مقابل زبان منطق اسلام و تفکر نورانی و عالم‌تاب قرآن کریم دچار استیصال و درماندگی شده و راه جسارت و توهین را در پیش گرفته‌اند.

سازمان اوقاف و امور خیریه دراین بیانیه با بیان اینکه این پروژه و پروژه‌های قبلی در هتک حرمت به قرآن کریم اقدامی مفتضح و از قبل شکست خورده است، می‌افزاید: طراحان این پروژه ننگین که هر بار به بهانه‌های واهی و باحمایت رسانه‌ای و تبلیغات دولتی صورت می‌گیرد، زیر چتر حمایت‌های بی‌دریغ دولت آمریکا به این اقدام ابلهانه مبادرت ورزیده‌‌اند و اگر دولت آمریکا با عاملین گستاخ این اقدام در گذشته برخورد می‌کرد، افراطیون مجدداً جرأت جسارت به اعتقادات میلیاردها مسلمان را پیدا نمی‌کردند.
 
سازمان اوقاف و امور خیریه جمهوری اسلامی ایران با گشایش شماره حساب سیبا به شماره 01050501010005 و یا شماره حساب 808 نزد بانک ملی، به نام سازمان اوقاف و امور خیریه، خواستار مشارکت عمومی ملت مسلمان ایران در چاپ، نشر ، ترجمه و وقف قرآن کریم و اهدای آن به دوستداران، مشتاقان و عاشقان قرآن کریم در سراسر جهان شد.
 
در اطلاعیه بزرگترین ناشر قرآن کریم در جهان اسلام با تاکید بر برخورد با عوامل این اقدام موهن در آمریکا آمده است، یکی از راه‌های خنثی کردن این توطئه شوم و جلوگیری از تکرار آن، نشر، ترویج و توسعه فرهنگ نورانی قرآن کریم و رساندن ندای آسمانی این کتاب عظیم به آحاد ملل در سراسر جهان و وقف و اهدای آن به تمامی دوستداران، علاقه‌مندان و عاشقان مکتب قرآن در سراسر گیتی است. لذا در این راستا سازمان اوقاف و امور خیریه آمادگی خود را برای جذب کمک‌های مردمی و چاپ و توزیع قرآن کریم در سطح گسترده به زبان‌های بین‌المللی را اعلام می‌دارد.
 
در بیانیه سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین با تاکید بر ضرورت محکومیت جهانی این اقدام موهن آمده است: این سازمان به عنوان متولی برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، خواستار محکومیت و اعلام انزار مجامع جهانی، سازمان‌های بین‌المللی، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو)، سازمان کنفرانس اسلامی و همه اندیشمندان، آزادی‌خواهان جهان نسبت به این اقدام شیطانی شد.
کد خبر 1589650

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha