پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۳۹

درمجمع عمومی مخابرات ارائه شد؛

توضیحات رئیس هیأت مدیره مخابرات درباره پاداش 100میلیونی به یکی از مدیران

توضیحات رئیس هیأت مدیره مخابرات درباره پاداش 100میلیونی به یکی از مدیران

پاداش 100 میلیون تومانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران که این روزها به یکی از بحثهای رسانه ای تبدیل شده است در مجمع عمومی سالیانه شرکت مخابرات ایران با حضور سهامداران این شرکت از سوی رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات مطرح و درباره آن توضیحاتی ارائه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی سید هاشمی امروز دوشنبه در مجمع عمومی سالیانه صاحبان سهام این شرکت در مورد ارائه پاداش 100 میلیون تومانی به یکی از مدیران این شرکت، اظهار داشت: هیچگونه تخلفی در این زمینه صورت نگرفته است و حتی رئیس جمهور نیز برخلاف اخبار منتشر شده، در این زمینه عکس العمل خوبی داشته است.

وی با بیان اینکه تخصیص پاداش به مدیران مخابرات براساس قانون تجارت و با توجه به خصوصی شدن این شرکت صورت گرفته است، تصریح کرد: براساس این قانون هیات مدیره می تواند با 5 درصد سود سالانه شرکت به عنوان حق پاداش به مدیران شرکت موافقت کند که براساس گردش مالی 8 هزار میلیارد تومانی شرکت مخابرات ایران، تخصیص 100 میلیون تومان پاداش رقم قابل توجهی نیست.
 
سیدهاشمی در میان سهامداران شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه این شرکت خصوصی است و باید براساس قانون تجارت اداره شود، ادامه داد: اختصاص این رقم به مهندس فیضی با توجه به اقدامات موثر در مدیریت شرکت مخابرات ایران تنها پاسخگویی به زحمات ایشان است.
  
به گزارش مهر، براساس پیشنهادات هیات مدیره و موافقت صاحبان سهام و نماینده بورس، سود سالانه هر سهم مخابرات 420 ریال تعیین شد. همچنین برای هیات مدیره نیز 350 میلیون تومان پاداش درنظر گرفته شد.
کد خبر 1589717

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha