پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۰۹

به مناسبت روز معلم؛

شاگردان آیت‌الله العظمی جوادی آملی از وی تقدیر کردند

شاگردان آیت‌الله العظمی جوادی آملی از وی تقدیر کردند

قم - خبرگزاری مهر: جمعی از شاگردان درس خارج فقه آیت‌الله العظمی جوادی آملی همزمان با فرارسیدن روز معلم، در اقدامی خودجوش از این حکیم متأله و مرجع تقلید شیعیان تقدیر کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، این مراسم که قبل از ظهر سه شنبه در پایان درس خارج فقه این مرجع تقلید در مدرسه علمیه فیضیه برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری به نمایندگی از سایر شاگردان آیت‌الله العظمی جوادی آملی با اشاره به نامگذاری سالروز شهادت آیت‌الله مطهری به روز معلم اظهار داشت: ما برای همه شهدای اسلام، انقلاب، جنگ تحمیلی و شهدایی که توسط دشمنان کوردل به درجه رفیع شهادت نائل شدند به ویژه شهید آیت‌الله مطهری علو درجات را طلب می‌کنیم و برای همه کسانی که در عرصه علم و فقاهت و فضیلت در حال تلاش و کوشش هستند آرزوی موفقیت و طول عمر و صحت و سلامتی داریم.

وی خطاب به آیت‌الله العظمی جوادی آملی گفت: حضرت استاد، زبان ما قاصر است از اینکه بتوانیم یک عمر زحمات و تلاش‌های حضرتعالی را در عرصه علم و دانش به زبان بیاوریم، کما اینکه فکر ما هم قاصر است از اینکه بتوانیم مجاهدت‌های حضرتعالی را در سیر و سلوک و عرفان و معنویت و تقوا تصور کنیم.

حجت‌الاسلام اسکندری تصریح کرد: ما جمعی از شاگردان حضرتعالی به نمایندگی از همه کسانی که در مقابل مستطاب عالی زانوی ادب می‌زنند و از اندیشه‌های والای جنابعالی که افتخار جهان اسلام و حوزه‌های علمیه در عصر کنونی هستید بهره می‌برند از تلاش‌های علمی حضرتعالی قدردانی کرده تا نسبت به گوشه‌ای از مجاهدت‌های والا و زحمات ارزشمند حضرتعالی ادای دین کرده باشیم.

وی با بیان اینکه هدیه‌ای که در نظر گرفته شد از نظر مادی هیچ گونه ارزشی ندارد، تصریح کرد: این هدیه معنوی شامل آیه‌ای از قرآن کریم است که بر روی یک لوح نقش بسته و امیدواریم این آیه قرآنی حافظ شما در توفیقات علمی و معنوی و عرفانی باشد.

وی خظاب به آیت‌الله العظمی جوادی آملی گفت: امیدوارم دعا بفرمائید همه کسانی که از محضر شما بهره می‌برند در مسیر خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی موفق باشند.

آیت‌الله العظمی جوادی آملی نیز در این مراسم از این اقدام خودجوش شاگردان خود قدردانی و به آنها توصیه کرد که در مسیر رضای خداوند و فراگیری علوم اهل بیت(ع) برای عظمت اسلام و انقلاب اسلامی گام بردارند.

در پایان این مراسم تعدادی از شاگردان این مرجع تقلید به نمایندگی از سایر شاگردان از مجاهدت‌های علمی آیت‌الله العظمی جوادی آملی قدردانی کردند. 

این مراسم برای نخستین بار برگزار شده و شاگردان آیت‌الله العظمی جوادی آملی با خوشحالی معظم له را تا فضای بیرونی مدرسه علمیه فیضیه و صحن جوادالائمه(ع) حرم حضرت معصومه(س) مشایعت کردند.
 

کد خبر 1590402

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha