پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۳۸

طاهری خبر داد:

طراحی سامانه دریافت اطلاعات در البرز برای تهیه سالنامه آماری

طراحی سامانه دریافت اطلاعات در البرز برای تهیه سالنامه آماری

کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر محاسبه شاخص برنامه ها و سیاستهای کلان مرکز آمار ایران گفت: سامانه دریافت اطلاعات از دستگاه هایی اجرایی البرز طراحی می‌شود و این امر برای تهیه سالنامه آماری صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت طاهری ظهر سه شنبه در جمع تعدادی از مسئولان ذیربط استان البرز در استانداری افزود: سامانه یادشده برای دریافت اطلاعات از دستگاه های اجرایی در سطح استان البرز طراحی می شود و این امر تاثیرات مثبتی به همراه دارد.

مدیرکل دفتر محاسبه شاخص برنامه ها و سیاستهای کلان مرکز آمار ایران ادامه داد: به دنبال این امر باید یک نفر ثابت به استانداری معرفی شود و برای وی نیز نام کاربری و رمز عبور مربوطه در نظر گرفته خواهد شد.

این مسئول گفت: سامانه جمع آوری آمار و اطلاعات کمک می کند تا این اطلاعات را بتوانیم در دسترس داشته باشیم و در برنامه ریزی ها و تصمیم گیری ها به آن استناد شود.

مکانیزمهای کنترلی برای جلوگیری از خطاهای احتمالی نیز وجود دارد

طاهری ادامه داد: در سامانه یادشده، مکانیزمهای کنترلی نیز وجود دارد و این امر برای جلوگیری از خطاهای احتمالی است و تاثیرات مطلوبی برجای می گذارد.

مدیرکل دفتر محاسبه شاخص برنامه ها و سیاستهای کلان مرکز آمار ایران افزود: این مکانیزمها در سلولهای اطلاعاتی جداول مربوطه تعبیه شده است و استفاده از آنها به ارتقای امور کمک می کند.

وی گفت: قفل کردن سلولهای مربوط به اطلاعات سالهای قبل نیز امکانپذیر است و این امر نیز برای جلوگیری از خطاها تعبیه شده است.

طاهری ادامه داد: تهیه سالنامه آماری موجب ارتقای فعالیتهای دستگاه ها در استان البرز می شود و این سالنامه باید به بهترین نحو تهیه شود تا اثربخشی کافی داشته باشد.

مدیرکل دفتر محاسبه شاخص برنامه ها و سیاستهای کلان مرکز آمار ایران افزود: استان البرز نیز برای اولین بار شاهد تهیه سالنامه آماری برای خود خواهد بود.

کد خبر 1590578

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha