به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتسال کویت در سومین روز از سری مسابقات فوتسال غرب آسیا به میزبانی ارومیه در آخرین بازی خود در این دوره از رقابتها تیم ملی فوتسال فلسطین را با نتیجه چهار بر سه شکست داد.
در این دیدار که با حضور اندک تماشاگر ارومیه که برای حمایت از تیم فلسطین در ورزشگاه حضور داشتند برگزار شد، تیم ملی فلسطین با وجود ارائه یک بازی تماشاگر پسند در مقابل تیم کویت متوقف شد، نیمه اول این دیدار بدون گل برگزار شد.
سومین دوره این مسابقات فوتسال غرب آسیا از روز جمعه هشتم تا سیزدهم اردیبهشت ماه امسال با حضور تیم های ایران، عراق، کویت، اردن و فلسطین به میزبانی ارومیه برگزار می شود.
در اولین روز این بازیها تیمهای ایران و اردن به مصاف کویت و عراق رفته که در پایان ایران با نتیجه 9 بر دو در مقابل کویت به پیروزی رسید و اردن با نتیجه 8 بر چهار بازی اول را به نفع خود به پایان رساند.
دومین روز سومین دوره مسابقات فوتسال غرب آسیا نیز عراق و کویت به مصاف هم رفته و نتیجه 5 بر 4 به سود عراق به پایان رسید، در دومین دیدار این روز که بین تیم های ملی اردن و تیم ملی فوتسال فلسطین برگزار شد، تیم ملی اردن با نتیجه 6 بر یک تیم ملی فلسطین را شکست داد.
تیم ملی فوتسال ایران در سومین روز این دور از رقابتها در مقابل تیم فلسطین به برتری 19 بر یک دست یافته و تیم ملی اردن و کویت چهار بر چهار به نتیجه مساوی رضایت دادند.
با جمع بندی تعداد گلهای زده توسط تیمهای حاضر در سومین دوره مسابقات فوتسال غرب آسیا به میزبانی ارومیه تیم ملی ایران تا پایان سومین روز در مجموع طی دو بازی 28 گل را در دروازه رقیبان خود جای داد.
اردن با سه بازی در مجموع 18 گل، کویت با سه بازی در مجموع 10 گل زدند و تیمهای ملی عراق با 9 گل زده و فلسطین با دو گل زده در رده بعدی قرار دارند.
روز چهارشنبه نیز تیمهای فلسطین و عراق بازی اول را در ساعت 15 بعد از ظهر بازی اول روز آخر و تیمهای ایران و اردن بازی فینال سومین دوره مسابقات فوتسال غرب آسیا را ساعت 17 بعد از ظهر برگزار می کنند.
نظر شما