پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۹:۴۵

اخبار کوتاه شهرری/

آغاز مبارزه مکانیکی با آفات درختان شهرری/ برگزاری تور حسن آباد گردی

آغاز مبارزه مکانیکی با آفات درختان شهرری/ برگزاری تور حسن آباد گردی

شهرری – خبرگزاری مهر: رئیس اداره فضای سبز شهرداری منطقه 20 تهران از شروع مبارزه مکانیکی با آفات درختان فضای سبز شهری این منطقه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا جوادی گفت: مبارزه مکانیکی با مهمترین آفت درختان نارون به نام سوسک برگخوار نارون از نیمه فروردین آغاز شده و تا پایان تابستان ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه مبارزه شیمیایی و استفاده از سموم شیمیایی برای سلامت شهروندان خطر آفرین است، افزود: مبارزه مکانیکی با آفت مورد اشاره از طریق بستن نوار خطر آغشته به چسب مخصوص بر روی درختان نارون، آبشویی درختان و حذف سرشاخه های آلوده در فضاهای سبز شهری سطح منطقه انجام شده است و همچنان به صورت مستمر انجام می شود.

آموزش 2800 دانش آموز در بوستان ترافیک جنوب تهران

از ابتدای سال جاری تا کنون 2800 نفر از دانش آموزان این منطقه از بوستان آموزش ترافیک منطقه 20 بازدید کردند و با مفاهیم ترافیکی آشنا شدند.

در راستای اجرای طرح شهر در دست بچه ها و آشنایی کودکان و نوجوانان با فعالیتهای مراکز تحت پوشش شهرداری از ابتدای سال جاری بیش از 2800 نفر از بوستان آموزش ترافیک این منطقه بازدید کردند و با مفاهیم ترافیکی آشنا شدند.

در این برنامه ها شرکت کنندگان ضمن بازدید از قسمتهای مختلف این بوستان آموزشی با حضور کارشناسان مربوطه به صورت تئوری و عملی با قوانین  و مقررات راهنمایی و رانندگی، با علائم راهنمایی و رانندگی، مفاهیم چراغ  راهنمایی، نحوه عبور درست از خیابان، اهمیت و فواید استفاده از وسایل نقلیه حمل و نقل عمومی و دوچرخه آشنا می شوند.

نشست آموزشی مهارتهای زندگی در خانه فرهنگ آفتاب

با توجه به نیاز شهروندان برای آموزش مهارتهای زندگی، خانه فرهنگ آفتاب شهرداری باقرشهر نشست آموزشی مهارتهای زندگی را  برگزار می کند.

این نشستها با موضوعات مختلف از جمله خود آگاهی، عزت نفس و اعتماد به نفس شاخصهای اساسی توانمندیها و ضعفهای انسان، روان شناسی کاربردی، مسائل و مشکلات خانواده‌ها در برقراری ارتباط مؤثر، راههای مقابله با افسردگی و اضطراب در بین کودکان و نوجوانان و ... برگزار می شود.

آشنایی با این ویژگیها فرد را قادر می سازد که فرصتهای زندگی را مغتنم شمرده، برای مقابله با خطرات اجتماعی آماده باشد و به خانواده و جامعه اش بیاندیشد.

این کلاسها هر هفته و به صورت رایگان برگزار و شرکت در آن برای عموم آزاد است.

تور نیم روزه حسن آباد گردی برگزار می شود

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ری گفت: به مناسبت بزرگداشت "شیخ کلینی" مشهورترین دانشمند، فقیه و محدث شیعه در نیمه اول قرن چهارم قمری، از سوی این اداره تور نیم روزه حسن آباد گردی در روز 19 اردیبهشت برگزار خواهد شد.

امیر مسیب رحیم زاده افزود: شهروندان علاوه بر آشنایی با زندگینامه این بزرگ گوار و بازدید از زادگاه وی از آثار تاریخی شهر حسن آباد چون کاروانسرای کنار گرد، آب انبار آراد، یخچال کلین نیز بازدید می کنند.

شرکت در این تور رایگان بوده و علاقه مندان برای ثبت نام می توانند با شماره تلفن 33755050 تماس حاصل کنند.

کد خبر 1591788

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha