پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۴۹

رونمایی از کتاب"تصوف در شمال آفریقا"/ افتتاح سالن بیداری اسلامی در نمایشگاه کتاب

رونمایی از کتاب"تصوف در شمال آفریقا"/ افتتاح سالن بیداری اسلامی در نمایشگاه کتاب

همزمان با افتتاحیه سالن بیداری اسلامی در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب، کتابهای منتشر شده توسط سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مرتبط با بیداری اسلامی رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این مراسم که  با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سردار نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفان ، دکتر خرمشاد ، دکتر اعتصامی قاتم مقام و دکتر دهشیری معاون پژوهشی و آموزشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، از کتاب "حج، وحدت و بیداری اسلامی" ، "جلد دوم کتاب دانستنی های یک رایزن"، " شیوه روابط عمومی و پیام رسانی در ارتباطات بین فرهنگی" و "تصوف در شمال آفریقا" رونمایی شد.

کتاب "حج،وحدت و بیداری اسلامی" ماحصل کلیه  نشست هایی است که در رایزنی های فرهنگی در زمینه حج و بیداری اسلامی در آستانه مراسم حج پارسال انجام شده بود.
 
کتاب" تصوف در شمال آفریقا"، با هدف شناساندن نقش صوفی گری و صوفیه در شمال آفریقا و ارتباط تنگاتنگ آن با تحولات بیداری اسلامی منتشر شده است و کتاب "شیوه روابط عمومی در پیام رسانی در ارتباطات بین فرهنگی" نیز کوششی در جهت دانش افزایی و تقویت مهارت ها و توانمندی های رایزنان فرهنگی برای ایفای رسالت و ماموریت های دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در جهان است.
کد خبر 1592211

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha