سردار کاظم علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با مشارکت مردم و تمهیدات اندیشیده شده توسط فرماندهی انتظامی لرستان فضای آرامی برای برگزاری انتخابات بر استان حاکم است.
وی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای تامین نظم و امنیت مرحله دوم انتخابات مجلس نهم در لرستان افزود: سعه صدر کاندیداها در زمان تبلیغات انتخاباتی قابل احترام است.
فرمانده انتظامی استان لرستان همچنین با اشاره به اهمیت تامین امنیت صندوقهای اخذ رای عنوان کرد: با به کار گیری تمامی توان و امکانات و برگزاری جلسات و هماهنگی با سایر دستگاهها تمهیدات کاملی برای محیط داخلی و محیط پیرامونی شعب اخذ رای در دستور کار قرار گرفته است.
سردار علیزاده با تاکید بر ضرورت خویشتن داری و رعایت نظم و انضباط توسط هواداران کاندیداها یادآور شد: با مشارکت مردم لرستان فضایی امن برای برگزاری مرحله دوم انتخابات در استان وجود دارد.
نظر شما