پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۵۹

آیت الله شبستری:

حساسیت انتخابات دور دوم بیشتر است/ اختلافات دفن شوند

حساسیت انتخابات دور دوم بیشتر است/ اختلافات دفن شوند

تبریز-خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز گفت: نامزدهای انتخابات دور دوم مجلس مواظب تفرقه افکنی دشمنان باشند، دشمنان از اختلافات سوء استفاده می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر،آیت الله محسن مجتهد شبستری امروزدر خطبه های نماز جمعه تبریز با بیان این مطلب افزود: اختلافات سم مهلکی برای مردم و مسئولین است و امروز کاندیداها چه رای بیاورند و چه رای نیاورند اختلافات را دفن کنند و در فضایی دوستانه در خدمت مردم باشند.

وی همچنین  گفت: حضور با شکوه مردم در پای صندوق های رای مهر بطلان بر تمام توطئه های دشمنان انقلاب خواهد زد.

امام جمعه تبریز اظهار داشت: حساسیت انتخابات دور دوم مجلس نهم به مراتب بیشتر از دور اول است و رعایت اخلاق انتخاباتی چه قبل وچه بعد از انتخابات باید مد نظر قرار گیرد.

آیت الله مجتهد شبستری به مسابقات یورو ویژن اشاره کرد و گفت: برگزاری برنامه های شرم آور یوروویژن در کشور آذربایجان به عنوان دومین کشور شیعه نشین جهان اسلام با هدف ضد دینی و ضد اسلامی برای اجرای سیاست های پلید رژیم صهیونیستی در منطقه برنامه ریزی شده است و مردم تبریز با تجمع اعتراض آمیز خود در مقابل کنسولگری آن کشور، اعتراض خود را ابراز خواهند کرد.
 
 

کد خبر 1593190

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha