پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۲۱:۵۳

مرزبان پس از تساوی سپاهان:

بعد از قهرمانی تا اصفهان پیاده می‌روم/ کوله‌پشتی‌ام را آماده کردم

بعد از قهرمانی تا اصفهان پیاده می‌روم/ کوله‌پشتی‌ام را آماده کردم

اصفهان - خبرگزاری مهر: مربی تیم فوتبال سپاهان با اشاره به قولی که برای پیاده رفتن به اصفهان داد، گفت: قول داده بودم که بعد از قهرمانی سپاهان از فولادشهر تا اصفهان پیاده می‌روم و هنوز هم سر قول خودم هستم.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مرزبان پس از تساوی تیمش مقابل ذوب‌آهن در گفتگو با خبرنگاران رسانه‌های گروهی اظهار داشت: واقعا خوشحالم که در حال حاضر به قهرمانی نزدیک هستیم و مطمئنم که می‌توانیم قهرمانی را ازآن خودمان کنیم زیرا شایسته هستیم.

وی با اشاره به قولی که برای پیاده پیمودن مسافت طولانی فولادشهر تا اصفهان بعد از قهرمانی سپاهان داده بود، تصیرح کرد: گفته بودم بعد از قهرمانی از فولادشهر تا اصفهان را پیاده می‌روم و هنوز هم بر سر این قول خودم هستم اما هنوز قهرمانی ما مسجل نشده و وقتی قهرمانی قطعی شد به قولم عمل می‌کنم.

مربی تیم سپاهان تصریح کرد: باید قبول کنیم که تیم ما هنوز قهرمان نشده و تا قهرمانی فاصله زیادی داریم اما قول می دهم پس از مسجل شدن قهرمانی مسیر فولادشهر تا اصفهان را پیاده بپیمایم.

وی اضافه کرد: زمانی قهرمانی ما مسجل می شود که جام قهرمانی در دستان ما باشد بنابراین هنوز نمی توانم بگویم ما قهرمانیم. می‌دانم از فولادشهر مسافت زیادی تا اصفهان داریم اما می‌توانم این مسافت را طی کنم زیرا کوله‌پشتی‌ام را برای این کار آماده کرده‌ام.

کد خبر 1595509

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha