پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۴۴

سه کتاب شعر و داستان از محمدرضا کلهر در نمایشگاه کتاب عرضه شد

سه کتاب شعر و داستان از محمدرضا کلهر در نمایشگاه کتاب عرضه شد

سه کتاب شامل یک مجموعه داستان سه اپیزودیک و دو مجموعه شعر از محمدرضا کلهر نویسنده و شاعر کرمانشاهی در نمایشگاه کتاب عرضه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه داستان سه اپیزودیک «یک وقت می‌بینید» و مجموعه شعرهای «و باد، ذهن منتشر شاعر» و «صد لحظه روشن از سرزمین تاریک من» در غرفه نشر داستان نمایشگاه کتاب عرضه شده است.

مجموعه داستان «یک وقت می بینید» دربردارنده 13 داستان است که هر داستان متشکل از سه داستان یا سه اپیزود به هم پیوسته است. مهمترین ویژگی این کتاب کثرت و تنوعی است که نویسنده در انواع راوی و شخصیت، انواع لحن و مضامین متنوع، ساختارهای تو در تو و فرمهای بدیع، گفتارهای ذهنی و تک گوییها وگفتارهای مستقیم و غیرمستقیم به کار برده است.

خواننده محوری و رویکرد مینی مالیستی در پدید آوردن داستان، خصیصه بارز دیگر این مجموعه داستان است. نکته حائز اهمیت دیگر اینکه بعضی از این اپیزودها خود در عین پیوستگی با دو بخش دیگر داستان، مجزا و کامل هستند. مثلا داستان «قصاب و پروانه» در ارتباط با بخشها یا اپیزودهای دیگر به شکل ارگانیک و اندام‌وار است و درعین حال نیز به شکل فرادا و منتزع نیز داستان کامل و معناداری است.

محمدرضا کلهر ۱۵ عنوان کتاب در دست انتشار دارد و ۱۰ جلد آن آماده و در انتظار مجوز و انتشار است. این نویسنده و شاعر کرمانشاهی اشعار و داستانهایی نیز از انگلیسی ترجمه کرده است.

سه کتاب اخیر این نویسنده و شاعر در غرفه نشر داستان در نمایشگاه کتاب واقع در شبستان، راهرو 16 شمالی، غرفه شماره 21 عرضه شده‌اند.

کد خبر 1595922

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha