پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۲۵

«طرح باشکوه» استیون هاوکینگ به نمایشگاه قدم گذاشت

«طرح باشکوه» استیون هاوکینگ به نمایشگاه قدم گذاشت

عرضه کتاب «طرح باشکوه» استیون هاوکینگ از صبح امروز در نمایشگاه کتاب آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، چاپ اول کتاب طرح باشکوه استیون هاوکینگ فیزیکدان انگلیسی از صبح امروز توسط نشر افکار در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه شد.

این ناشر همچنین 4 عنوان کتاب از مجموعه قصه نو را در نمایشگاه عرضه کرده است که عبارتند از: جن زیبایی که از پترا آمد، درخت جادو، رنگ لثه ببر و مراثی یک روایت ساده. از میان این 4 عنوان جن زیبایی که از پترا آمد بیشترین فروش را داشته و استقبال مناسبی از آن به عمل آمده است. این کتاب مجموعه داستانی از علی کرمی است.

چاپ سوم «قافیه در باد گم می شود» شامل گزیده اشعار احمدرضا احمدی کتاب دیگری است که به خوبی توسط نشر افکار به فروش می رود. مجموعه های شعر و ترجمه های رسول یونان از مجموعه اشعار رامیز روشن شاعر ترک از دیگر کتاب هایی هستند که افکار از فروششان راضی است.

یادنامه فریدون آدمیت و یادنامه شاهرخ مسکوب هم از دیگر عناوین پرفروش این ناشر در نمایشگاه کتاب هستند.

کد خبر 1596042

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha