پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۴۰

هنیه تاکید کرد؛

لزوم تشکیل کمیته بین المللی برای آزادی اسیران فلسطینی

لزوم تشکیل کمیته بین المللی برای آزادی اسیران فلسطینی

نخست وزیر دولت منتخب فلسطین تشکیل یک کمیته بین المللی برای آزادی اسیران فلسطینی را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، اسماعیل هنیه تشکیل کمیته حقیقت یاب بین المللی برای تحقیق درباره مشکلات اسرای فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی را خواستار شد.

وی از "نبیل العربی" دبیرکل اتحادیه عرب خواست که برای کاهش رنج های اسیران فلسطینی تصمیمات قاطعی اتخاذ کند. نخست وزیر دولت منتخب فلسطین همچنین تاکید کرد که جامعه جهانی باید فورا برای آزادی اسرای فلسطینی تلاش کند.

هنیه اعلام کرد در همین رابطه بار دیگر با رهبران مصر و نبیل العربی، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی رایزنی خواهد کرد و در این باره نامه ای را نیز برای نخست وزیر ترکیه ارسال کرده است.

وی در پایان گفت : اعتصاب سراسری بیش از 2 هزار اسیر فلسطینی که از 17 آوریل آغاز شده است ان شاءالله به پایان مشکلات ملت فلسطین به ویژه اسیران در بند زندان های رژیم صهیونیستی منجر شود.

کد خبر 1596948

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha